Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η σημασία της ανταγωνιστικότητας στην προσέλκυση επενδύσεων

Η σημασία της ανταγωνιστικότητας στην προσέλκυση επενδύσεων

Celestyal Cruises

Με εξαιρετική επιτυχία διοργανώθηκε μία ακόμη πολύ-συμμετοχική εκδήλωση συζήτηση από το Συμβούλιο Ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας – CompeteGR με την συμμετοχή της World Bank και την παρουσία και στήριξη του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνη Γεωργιάδη.

Το θέμα της εκδήλωσης αφορούσε τις εκθέσεις ανταγωνιστικότητας και τον ρόλο που διαδραματίζουν για τα επενδυτικά σχήματα κατά την διαδικασία λήψης της απόφασης σχετικά με τη χώρα που τελικά θα εμπιστευτούν και θα επενδύσουν.

Βασικοί ομιλητές ήταν ο πρόεδρος του CompeteGR κ. Σίμος Αναστασόπουλος, ο Υπ. Ανάπτυξης κ. Αδωνης Γεωργιάδης, η κα Sagita Muco και ο Alessio Zanelli από την World Bank.

Τη συζήτηση συντόνισε η Γενική Διευθύντρια του CompeteGR. Δρ Βενετία Κουσία.

Την στήριξη στην πρωτοβουλία υπογράμμισαν με την παρουσία τους η ΕΕ, η Γενική Γραμματεία Συντονισμού, Κεντρικές και Διεθνείς Τράπεζες, η Περιφέρεια Αττικής, Διμερή Επιμελητήρια, Κεντρικές Ενώσεις Εργοδοτών, ΔΕΚΟ, η Ελληνική Παραγωγή, Ερευνητικά Ιδρύματα, Το Χρηματιστήριο Αθηνών, Ελεγκτικές εταιρείες, Δικηγορικά γραφεία, πολυεθνικές και μεγάλες ελληνικές εταιρείες καθώς και η ακαδημαϊκή κοινότητα.

Ευχή όλων είναι οι εκδηλώσεις αυτές να συμπληρώνουν δημιουργικά το χάρτη με τις προτεραιότητες για την βελτίωση της παραγωγικότητας και της ευημερίας της Ελλάδας έχοντας ως πυξίδα την Ανταγωνιστικότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.