Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΣΤΟ EURONEWS.COM

ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΣΤΟ EURONEWS.COM

Κάρπαθος
Celestyal Cruises

«Κάρπαθος. Το αγαπημένο νησί των Τιτάνων που ξεχωρίζει, όχι μόνο για την άγρια φυσική ομορφιά και τις τέλειες παραλίες  αλλά και  τη μοναδική παράδοση!» Με τον εντυπωσιακό αυτό τρόπο ξεκινά την αφήγηση του και επιχειρεί να μεταφέρει ο συντάκτης κ. Antony Grant το αναγνωστικό κοινό του διεθνούς ειδησεογραφικού δικτύου Euronews.com στην ονειρική πραγματικότητα της Καρπάθου.

Στο εμπνευσμένο αφιέρωμα που είναι χορηγούμενο από τον ΕΟΤ  https://www.euronews.com/2020/02/19/greek-islands-of-history-and-culture και είναι αφιερωμένο στις παραδόσεις δεν θα μπορούσε να λείπει η Κάρπαθος. Ο κ. Grant που ενημερώθηκε εκτενώς από την Επιτροπή Τουρισμού, σε συνεννόηση με την εταιρία συμβούλων του Δήμου Καρπάθου , αναλύει στο άρθρο, την ιστορική πορεία και τις συνθήκες που η Κάρπαθος διατήρησε το «αυθεντικό χρώμα» της και καταλήγει με παραδόσεις και ορισμένες από τις εορταστικές εκδηλώσεις που ο επισκέπτης μπορεί να βιώσει την τοπική φιλοξενία και τα παραδοσιακά ήθη και έθιμα! Αξίζει να σημειωθεί πως το Euronews.com συγκαταλέγεται στα ηχηρά ονόματα της διεθνούς ενημέρωσης με εκατομμύρια χρήστες  του διαδικτύου που διαθέτουν υψηλό μορφωτικό και κοινωνικό υπόβαθρο να το εμπιστεύονται καθημερινά. «Το γεγονός πως, σπουδαία διεθνή ΜΜΕ προβάλλουν την Κάρπαθο είναι για εμάς τιμή και ταυτόχρονα ευθύνη και προτεραιότητα ώστε να ανεβάσουμε τον πήχη υψηλά και να συμβάλουμε στην τουριστική ανάδειξη και ανάπτυξη του τόπου με σεβασμό στον άνθρωπο, την τοπική κουλτούρα  και το περιβάλλον μας,» επεσήμανε ο κ. Νικόλαος Λύκος, Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Καρπάθου αναφορικά με την αναγκαιότητα στοχευμένων δράσεων προβολής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.