Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στο Celestyal Crystal πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας...

Στο Celestyal Crystal πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας

Από τα αριστερά προς τα δεξιά: Άντζελα Γκερέκου, Πρόεδρος του ΕΟΤ, Γιάννης Πλακιωτάκης, Υπουργός Ναυτιλίας, Κωστάκης Λοΐζου, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Celestyal Cruises, Χάρης Θεοχάρης, Υπουργός Τουρισμού, Γιάννης Μώραλης, Δήμαρχος Πειραιάς
Celestyal Cruises

Σε πνεύμα αισιοδοξίας για τη φετινή χρονιά, σημαντικά πρόσωπα από το χώρο της Ναυτιλίας και του Τουρισμού, στήριξαν με την παρουσία τους την εκδήλωση της ΕΕΚΦΝ, η οποία αναγνώρισε έμπρακτα τη συνεισφορά της Celestyal Cruises στην ελληνική κρουαζιέρα.

Στις 8 Ιανουαρίου 2020, έλαβε χώρα η φετινή Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal. Η Celestyal Cruises είχε την τιμή να φιλοξενήσει την ετήσια «γιορτή» της Ένωσης, στο πλαίσιο της οποίας έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, καθώς και βραβεύσεις σε προσωπικότητες από το χώρο της Ναυτιλίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικοί εκπρόσωποι του κλάδου της Ναυτιλίας και του Τουρισμού, του Λιμενικού Σώματος καθώς και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, η Πρόεδρος του ΕΟΤ κα Άντζελα Γκερέκου, ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού κ. Κώστας Λούλης,  o αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης,

ο Δήμαρχος Πειραιάς, κ. Γιάννης Μώραλης, Πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Βασίλης Κορκίδης, και ο Πρόεδρος της ΕΕΚΦΝ, κ. Θεόδωρος Κόντες. Επίσης, παρευρέθηκαν ανώτατα στελέχη της Celestyal Cruises, μεταξύ των οποίων, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, κ. Κωστάκης Λοΐζου, ο οποίος βραβεύτηκε από την ΕΕΚΦΝ για τη συνολική του συνεισφορά στην ελληνική κρουαζιέρα, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Κρις Θεοφιλίδης, και ο Αντιπρόεδρος Επιχειρήσεων καπ. κ. Γεώργιος Κουμπενάς.

Κατά την παραλαβή του τιμητικού βραβείου από την Πρόεδρο του ΕΟΤ κα Α. Γκερέκου, ο κος Κωστάκης Λοΐζου, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ πολύ για αυτή την τιμητική και συγκινητική βράβευση. Η Celestyal Cruises συνεχίζει απρόσκοπτα να κρατά ψηλά και με περηφάνεια τη σημαία της ελληνικής κρουαζιέρας, ενώ καταβάλλει συστηματικές προσπάθειες στην προβολή των ελληνικών προορισμών σε παγκόσμιο επίπεδο. Η δέσμευσή μας τόσο στην ευρύτερη περιοχή όσο και στην παροχή αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας αποτελεί για εμάς στρατηγική προτεραιότητα».

Στην ημερίδα που ακολούθησε, έμπειροι ομιλητές αναφέρθηκαν σε σημαντικά θέματα που αφορούν κυρίως τη δραστηριότητα της κρουαζιέρας. Ανάμεσά τους και ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Θεόδωρος Κόντες, ο οποίος, στον ιδιαίτερα αισιόδοξο λόγο που εκφώνησε, ανεφέρθη στην ανοδική πορεία του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ τόνισε ότι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου βοηθά στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη Celestyal Cruises η οποία πλέον εκτελεί δρομολόγια και κατά την χειμερινή περίοδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.