Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΩΣ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ «MAMMA...

ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΩΣ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ «MAMMA MIA» & ΤΩΝ «ABBA»!

ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΩΣ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ «MAMMA MIA» & ΤΩΝ «ABBA»!

Τον τίτλο «Mamma Mia! Ζώντας το όνειρο στη Σκόπελο» επέλεξε ο εμπνευσμένος δημοσιογράφος James Brewer για το  εκτενές άρθρο του http://www.allaboutshipping.co.uk/2019/11/28/mamma-mia-living-the-dream-on-skopelos/ στο καθιερωμένο βρετανικό τουριστικό διαδικτυακό τόπο allboutshipping.co.uk που εξειδικεύεται μεταξύ άλλων σε θέματα θαλάσσιου και ναυτικού τουρισμού και προσελκύει εκατοντάδες χιλιάδες ενδιαφερόμενους και επαγγελματίες.

ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΩΣ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ «MAMMA MIA» & ΤΩΝ «ABBA»!Στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνάντησης στη διεθνή έκθεση Τουρισμού WTM 2019 στο Λονδίνο με την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου κυρία Ιωάννα Ευσταθίου, ο έμπειρος δημοσιογράφος είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει νοερά στον ιδιαίτερο προορισμό, να επισκεφτεί τα γραφικά χωριά και τα εκκλησάκια, να θαυμάσει τη φύση και τελικά να «ομολογήσει» πως αν και η δεύτερη ταινία της σειράς Mamma Mia! γυρίστηκε εκτός Ελλάδας, η Σκόπελος παραμένει το αυθεντικό σημείο αναφοράς του διαχρονικού μιούζικαλ με τα αλησμόνητα τραγούδια των ABBA. Η μαγική αύρα του νησιού ενισχύεται σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό από την πλούσια ιστορία και το περιπετειώδες παρελθόν  με τους πειρατές που έκαναν λημέρι τους το πανέμορφο νησί των Σποράδων πριν τους «διαδεχτούν» οι χιλιάδες των τουριστών που βρίσκουν σήμερα στη Σκόπελο το καταφύγιο τους για χαλάρωση, μακριά από το άγχος και την καθημερινότητα.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.