Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Radisson Βlu Park Hotel Athens επενδύει στη φιλοξενία με ολική ανακαίνιση...

Το Radisson Βlu Park Hotel Athens επενδύει στη φιλοξενία με ολική ανακαίνιση των δωματίων του

Το Radisson Βlu Park Hotel Athens επενδύει στη φιλοξενία με ολική ανακαίνιση των δωματίων του

Ολοκληρώθηκε η ριζική ανακαίνιση  μεγάλου αριθμού δωματίων και σουιτών  του ιστορικού-πολυτελούς ξενοδοχείου της Αθήνας, Radisson Βlu Park, που βρίσκεται δίπλα από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και απέναντι από το μεγαλύτερο πάρκο της Αθήνας, το Πεδίον Άρεως.

Τα νέα δωμάτια, ακολουθώντας το γενικό concept, χαρακτηρίζονται από contemporary chic ύφος, με επενδύσεις από φυσικά υλικά σε γήινους τόνους, ξύλο δρυός, κρυφούς φωτισμούς, νέα έπιπλα, κρεβάτια, walk-in closet, smart tv, όπως και όλες τις ανέσεις της σύγχρονης τεχνολογίας. Τα μπάνια ανακαινίστηκαν ριζικά με διαχρονικά υλικά, όπως λευκό μάρμαρο και πολυτελή είδη υγιεινής. Κύριος στόχος του σχεδιασμού είναι τα δωμάτια να είναι άνετα και λειτουργικά τόσο για τους leisure όσο και για τους corporate επισκέπτες.

Διαθέτει υπερσύγχρονες αίθουσες εκδηλώσεων & συνεδρίων (συνολικό εμβαδόν 1.000 τ.μ.) και έχει βραβευθεί από συνεδριακούς φορείς ως “Best MICE Hotel” για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρει σε εθνικά και διεθνή εταιρικά συνέδρια.

Η αρχιτεκτονική παρέμβαση στους κοινόχρηστους χώρους, την υποδοχή, το Oak Room lounge café, το Gallo Nero restaurant και τις αίθουσες εκδηλώσεων, σε urban nature design συνδέει νοητά το ξενοδοχείο με τη φύση και το αναβαθμισμένο Πεδίον του Άρεως, φέρνοντας το πάρκο μέσα στο Radisson Blu Park!

Το St’Astra Blue rooftop στον 9ο όροφο με την πανοραμική πισίνα αποτελεί όαση δροσιάς στο κέντρο της πόλης!

Η  συνολική  εμπειρία  φιλοξενίας  απογειώνεται,  στο πολυβραβευμένο και  αγαπημένο St’ Astra – rooftop restaurant bar με την εξαιρετική μεσογειακή κουζίνα, τα signature cocktails και τη μοναδική 360ο θέα της Αθήνας και της Ακρόπολης.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.