Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Παρούσα στη γενική συνέλευση των Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων – Διαμερισμάτων νομού Λευκάδας...

Παρούσα στη γενική συνέλευση των Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων – Διαμερισμάτων νομού Λευκάδας η Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.

ΣΕΤΚΕ
  • Δέσμευση για διάλογο και συνεργασία

Στηρίζοντας στην πράξη τις ομοσπονδίες μέλη της και αποβλέποντας στη συνέχιση του εποικοδομητικού διαλόγου, που έχει ξεκινήσει, τα τελευταία χρόνια, η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.), παρέστη, δια του προέδρου και του γενικού της γραμματέα, κ.κ. Παναγιώτη Τοκούζη και Δημήτρη Ευθυμίου, στη γενική συνέλευση των Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων – Διαμερισμάτων νομού Λευκάδας.

Η γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας, σε θετικό κλίμα, και με απαρτία των μελών.

Η ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα που άπτονται της λειτουργίας των τουριστικών καταλυμάτων, όπως και οι προοπτικές και οι προκλήσεις του κλάδου, κυριάρχησαν στη γενική συνέλευση.

Στην ατζέντα των συζητήσεων βρέθηκαν θεσμικά θέματα, αλλά και η παράταση της προθεσμίας κατάταξης για τα μη κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα, θέμα για το οποίο, όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε., κ. Παναγιώτης Τοκούζης, η Συνομοσπονδία βρίσκεται σε ανοικτό διάλογο με το υπουργείο Τουρισμού και τον αρμόδιο υπουργό, κ. Χάρη Θεοχάρη.

Κοινός τόπος των συζητήσεων υπήρξε η ρητή διαπίστωση ότι οι επιχειρήσεις του κλάδου χρήζουν ποιοτικής αναβάθμισης, ενώ από την πλευρά της Συνομοσπονδίας υπήρξε η διαβεβαίωση πως θα συνεχίσει να διεκδικεί την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων, που ταλαιπωρούν, επί σειρά ετών, τους επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε., παρουσίασε διεξοδικά τις δράσεις, τις πρωτοβουλίες και τους στόχους της διοίκησης της Συνομοσπονδίας και επιβεβαίωσε τη δέσμευσή της για διάλογο και συνεργασία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.