Αρχική Δήμοι Ονειρούπολη Χιλιάδες οι επισκέπτες της Ονειρούπολης το Σαββατοκύριακο

Ονειρούπολη Χιλιάδες οι επισκέπτες της Ονειρούπολης το Σαββατοκύριακο

Εκατοντάδες τα λεωφορεία από όλη την Ελλάδα, την Βουλγαρία και την Τουρκία

Χιλιάδες πραγματικά ήταν οι επισκέπτες της Ονειρούπολης απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου επιβεβαιώνοντας ότι η Δράμα είναι η μία και μοναδική πρωτεύουσα των Χριστουγέννων στην Ελλάδα.

Αδιάψευστος μάρτυρας της τεράστιας επισκεψιμότητας τα εκατοντάδες λεωφορεία από διάφορες πόλεις της Ελλάδας την Βουλγαρία και την Τουρκία καθώς τα οργανωμένα γκρουπ επισκεπτών καθώς και τα χιλιάδες Ι.Χ. αυτοκίνητα με μεμονωμένους επισκέπτες που κατέκλυσαν την Δράμα πλημμυρίζοντας το Δημοτικό Κήπο και τους δρόμους της πόλεις.

Οι επισκέπτες της Ονειρούπολης έζησαν μοναδικές και ανεπανάληπτες στιγμές διασκέδασης, ξενοιασιάς και χαράς συμμετέχοντας στις δεκάδες δωρεάν δράσεις της Ονειρούπολης και παρακολουθώντας το πλούσιο πρόγραμμα καλλιτεχνικών και παράλληλων εκδηλώσεων.

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου η Φιλαρμονική του Δήμου Δράμας και τα Ξωτικά της Ονειρούπολης συνόδευσαν τις Αγιοβασιλίνες της σχολής Αγγέλοβα-Καλφοπούλου σε μια μοναδική παρέλαση από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης μεταφέροντας ένα μοναδικό κλίμα χαράς σε όλη την πόλη.

Την ίδια μέρα, στην Κεντρική σκηνή ο Μορφωτικός Σύλλογος ΄΄Ποντιακά Νιάτα΄΄ Άνω Ζεβροχωρίου Νάουσας παρουσίασε ποντιακούς χορούς ενώ το βράδυ υπό τους ήχους των Χαλκοmaniacs πραγματοποιήθηκε το PASTAPARTY για τους αθλητές που συμμετείχαν στο Χριστουγεννιάτικο δρομικό που οργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Δράμας «ΒΑΛΔΙΡΚΕΙΑ 2019».

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου με σύμμαχο τον καλό καιρό ο Δημοτικός Κήπος Δράμας ήταν ασφυκτικά γεμάτος από το πρωί με τους χιλιάδες επισκέπτες να συμμετέχουν στις δράσεις της Ονειρούπολης αλλά και να παρακολουθούν τις εκδηλώσεις που εκτυλίσσονταν στην Κεντρική σκηνή.

Το υπέροχο αυτό Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε με τη συναυλία του δημοφιλούς και αγαπητού στη νεολαία MAD CLIP οποίος με την ενέργεια και την κίνησή του ξεσήκωσε το νεανικό κοινό δημιουργώντας μία ενθουσιώδη ατμόσφαιρα.

Οι δράσεις της φετινής Ονειρούπολης συνεχίζονται καθημερινά με τη φετινή διοργάνωση να επιβεβαιώνει με τον πιο αδιαμφισβήτητο τρόπο το φετινό μήνυμα «Η Αγάπη όλα τα κινεί» προσκαλώντας τους επισκέπτες να ζήσουν το πιο αυθεντικό Χριστουγεννιάτικο παραμύθι στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο χωρίο της Ελλάδας.

Στην Ονειρούπολη της Δράμας.

Για το καθημερινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων και των δράσεων της Ονειρούπολης επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Ονειρούπολης oneiroupoli.gr και στο fb Ονειρούπολη Δράμας – Το χωριό του Άη Βασίλη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.