Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΙΝΣΕΤΕ: Στοχευμένη γνώση σε σπουδαστές και επαγγελματίες στις ανάγκες της τουριστικής αγοράς

ΙΝΣΕΤΕ: Στοχευμένη γνώση σε σπουδαστές και επαγγελματίες στις ανάγκες της τουριστικής αγοράς

ΙΝΣΕΤΕ: Στοχευμένη γνώση σε σπουδαστές και επαγγελματίες στις ανάγκες της τουριστικής αγοράς

Το ΙΝΣΕΤΕ (Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων), εμπλουτίζει το πρόγραμμα των διοργανώσεων του Σχολείου Τουρισμού ΟnTour για το 2020, έχοντας ήδη σχεδιάσει μία νέα εκδήλωση με την ονομασία Σχολείο Τουρισμού OnTour ΝΕΧΤ GEN.

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour είναι μία εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία γεννήθηκε το 2018 από τη σύμπραξη του ΙΝΣΕΤΕ και του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Την εθνική διοργάνωση των Σχολείων Τουρισμού OnTour επιμελείται το ΙΝΣΕΤΕ, σε συνεργασία με τους εκάστοτε τοπικούς διοργανωτές. Στόχος του Σχολείου Τουρισμού OnTour, είναι να προσφέρει σύγχρονες γνώσεις, δεξιότητες, κίνητρα και έμπνευση στους επαγγελματίες των προορισμών που ταξιδεύει. Οι θεματικές ενότητες των Σχολείων, επιλέγονται και προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες, την ωριμότητα και τη σύνθεση του κάθε προορισμού και προσφέρονται από εξιδεικευμένους ομιλητές. Οι διοργανώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο και στηρίζονται στον εθελοντισμό και τις χορηγίες τοπικών επιχειρήσεων.

Μέχρι σήμερα, το Σχολείο Τουρισμού OnTour έχει ταξιδέψει, από τον Απρίλιο του 2018 σε 10 ελληνικούς προορισμούς, με τη συμμετοχή περισσότερων από 3.500 ατόμων και παρουσία πάνω από 50 ομιλητών, 250 τοπικών χορηγών και 190 εθελοντών.

Η νέα πρωτοβουλία του ΙΝΣΕΤΕ, Σχολείο Τουρισμού OnTour ΝΕΧΤ GEN

Η νέα πρωτοβουλία του ΙΝΣΕΤΕ, Σχολείο Τουρισμού OnTour ΝΕΧΤ GEN με σύνθημα «PRO MODE ON», γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη να προσφερθεί διαφοροποιημένη και στοχευμένη γνώση, έμπνευση και καθοδήγηση στα νέα ταλέντα του τουρισμού της Ελλάδας.

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour Next Gen ATHENS, απευθύνεται σε σπουδαστές τουριστικών σχολών και νέους επαγγελματίες του τομέα, με μέχρι 2 χρόνια προϋπηρεσία και θα υλοποιηθεί στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020.

Η εκδήλωση ακολουθεί τα πρότυπα των Σχολείων Τουρισμού ΟnTour, έχει εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και χωρίζεται σε ημέρα ομιλιών και ημέρα εργαστηρίων. Τριακόσιοι νέοι του τουρισμού, θα έχουν την ευκαιρία στις 25 Ιανουαρίου να παρακολουθήσουν μία σειρά από σύγχρονες διαδραστικές ομιλίες πάνω σε θέματα όπως, Innovative Thinking, Emotional Intelligence, Positivity, Generation Management κ.α. ενώ στις 26 Ιανουάριου 150 νέοι θα παρακολουθήσουν ένα από τα 3 εκπαιδευτικά εργαστήρια, με θέματα όπως Career Advancement, Interviewing Skills, κ.α.

Η ιδέα πίσω από τα Σχολεία Τουρισμού OnTour Next Gen, είναι να συμβάλλει στη μείωση του χάσματος στις δεξιότητες και τις γνώσεις, που αναζητά η αγορά σε σχέση με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που έχουν οι νέοι απόφοιτοι και επαγγελματίες και να εμπνεύσει τα νέα ταλέντα του τομέα για μία καριέρα με σκοπό, νόημα και στρατηγική, κάνοντας τους πρωτίστως καλύτερους ανθρώπους και κατ’ επέκταση καλύτερους επαγγελματίες.

Τις ομιλίες του Σχολείου Τουρισμού OnTour Next Gen ATHENS, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαδικτυακά χιλιάδες νέοι σπουδαστές και απόφοιτοι (και όχι μόνο) του τουρισμού από όλη την Ελλάδα, μέσα από το κανάλι του ΙΝΣΕΤΕ στο YouTube. Η συμμετοχή, όπως σε κάθε Σχολείο Τουρισμού OnTour, είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας και το ΙΝΣΕΤΕ.

Για να δείτε περισσότερα για το Σχολείο Τουρισμού OnTour NEXT GEN ATHENS και να δηλώσετε τη συμμετοχή σας για τις ομιλίες και τα εργαστήρια, πατήστε ΕΔΩ.

Σημ.1: Οι συμμετοχές είναι προσωπικές και θα διενεργείται έλεγχος των συμμετοχών σε σχέση με το προφίλ συμμετεχόντων.

Σημ.2: Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας που επιθυμούν να διοργανώσουν συγκέντρωση των φοιτητών/σπουδαστών τους στους χώρους τους για να παρακολουθήσουν το Σχολείο Τουρισμού OnTour Next Gen ATHENS, μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης του ΙΝΣΕΤΕ, στέλνοντας email στο info@stot.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.