Αρχική General O Πάνος Δέρβος, μας ανεβάζει την διάθεση με υπέροχη μουσική και τραγούδι,...

O Πάνος Δέρβος, μας ανεβάζει την διάθεση με υπέροχη μουσική και τραγούδι, κάθε Πέμπτη, από τις 7 Νοεμβρίου, στο Plaza Café του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza

Το Plaza Cafe του NJV Athens Plaza, από την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη στις 20.00, υποδέχεται στους χώρους του τον Πάνο Δέρβο στο τραγούδι και τα πλήκτρα. Η μελωδική του φωνή και το πλούσιο ρεπερτόριό του, εγγυώνται βραδιές ποιοτικής διασκέδασης με πλούσιο εγχώριο και διεθνές play list που θα γεμίσουν με μουσική τις βραδιές της Πέμπτης στο γνωστό spot της Πλατείας Συντάγματος.

Ο Πάνος Δέρβος θα παρουσιάζει lounge μουσικές επιλογές από την ξένη και ελληνική σκηνή, γνωστές σε όλους μας επιτυχίες, από ένα ευρύ μουσικό φάσμα με την προσωπική του υπογραφή.
Από τις 7 Νοεμβρίου, κάθε Πέμπτη βράδυ στο lobby του NJV Athens Plaza, ο ζεστός και cozy χώρος του Plaza Cafe θα γίνει σημείο αναφοράς της νυχτερινής ζωής της Αθήνας. Τις μουσικές Πέμπτες στο Plaza Café θα συνοδεύουν εξαιρετικές comfort food επιλογές, όπως plateau αλλαντικών και τυριών, beer combos, τάρτες, σαλάτες, κ.α.

Γεμίστε τις Πέμπτες σας με θετικό vibe, μουσική και τραγούδι από τον Πάνο Δέρβο στο ωραιότερο σημείο της πόλης, το Plaza Café του NJV Athens Plaza στην Πλατεία Συντάγματος.

Ζωντανή Μουσική: 20.00-23.00
Τηλ. κρατήσεων: (+30) 210 3352400
www.njvathensplaza.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.