Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τρία νέα Μέλη της καλωσόρισε η ΠΟΞ

Τρία νέα Μέλη της καλωσόρισε η ΠΟΞ

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γρηγόρης Τάσιος
Celestyal Cruises

Η οικογένεια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων μεγάλωσε. Απέκτησε τρία νέα Μέλη και πρόσθεσε υπό την σκέπην της εκατοντάδες ξενοδοχεία που δραστηριοποιούνται στη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα.

Τελευταία προσθήκη, η Ένωση Ξενοδόχων Λαγανά Ζακύνθου με Πρόεδρο την κα Χριστίνα Τετράδη, ενώ νωρίτερα είχαν ενσωματωθεί στην Ομοσπονδία ο νεοσυσταθείς Σύνδεσμος Ξενοδόχων Δυτικής Μακεδονίας «Ο Ξένιος Ζευς» (ύστερα από την επαναδραστηριοποίηση των Ενώσεων της περιοχής) με Πρόεδρο τον κ. Ιορδάνη Μιχαηλίδη και η Ένωση Ξενοδόχων Χίου με Πρόεδρο την κα Αντιγόνη Μαϊστράλη.

Οι τρεις νέες Ενώσεις – Μέλη της ΠΟΞ ήταν παρούσες στο Συμβούλιο Προέδρων που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, ένωσαν δυνάμεις και συντάχθηκαν μαζί με τις δεκάδες άλλες Ενώσεις ανά την Ελλάδα, στη μεγάλη προσπάθεια να κρατηθούν βιώσιμες και λειτουργικές οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Ο πρόεδρος της ΠΟΞ κ. Γρηγόρης Τάσιος καλωσόρισε τις νέες Ενώσεις στην “αγκαλιά” της Ομοσπονδίας, χαρακτηρίζοντας ιδιαιτέρως ενθαρρυντική την εξέλιξη αυτή, ύστερα από μια δύσκολη σεζόν και όταν το momentum της συγκυρίας παραμένει, παρά τις προκλήσεις και τις αβεβαιότητες, θετικό για τον ελληνικό τουρισμό και την οικονομία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.