Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης και ο ΕΟΤ προβάλουν την Θεσσαλονίκη σε Γερμανούς...

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης και ο ΕΟΤ προβάλουν την Θεσσαλονίκη σε Γερμανούς εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου

Ένα απόλυτα πετυχημένο fam trip (ταξίδι εξοικείωσης) πραγματοποιήθηκε από τις 7 μέχρι τις 11 Νοεμβρίου, κατά το οποίο στελέχη από γερμανικά τουριστικά γραφεία επισκέφθηκαν την Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και την Πιερία.


Με την αγαστή συνεργασία του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης , του ΕΟΤ Γερμανίας, της AEGEAN AIRLINES και την υποστήριξη του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Χαλκιδικής και της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, τα στελέχη των γερμανικών τουριστικών γραφείων είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν την πόλη της Θεσσαλονίκης ως προορισμό City Break. Ένας προορισμός που μπορεί να συνδυαστεί με κοντινές αποδράσεις, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο για τον τουρίστα που αγαπά τα ταξίδια σε ορεινούς προορισμούς.

Η ομάδα των Γερμανών στελεχών περιηγήθηκαν στα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης, απόλαυσαν την πλούσια γαστρονομία της και επίσης επισκέφθηκαν την έκθεση Philoxenia. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Θεσσαλονίκη  είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν και την προβολή ταινίας στο πλαίσιο του 60ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Όπως δήλωσε η κα Πατουλίδου, Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης: ‘ όλες οι δράσεις προβολής της Θεσσαλονίκης μας, αν δεν βασίζονται στις καλές συνεργασίες δεν τελεσφορούν’.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.