Αρχική Βραβεία 2 ΝΕΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ WYNDHAM ATHENS RESIDENCE & WYNDHAM GRAND...

2 ΝΕΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ WYNDHAM ATHENS RESIDENCE & WYNDHAM GRAND NOVI VINODOLSKI RESORT ΤΗΣ ZEUS INTERNATIONAL στα 7 Stars Luxury Hospitality & Lifestyle Awards

Στην φαντασμαγορική τελετή απονομής των 7 Stars Luxury Hospitality & Lifestyle Awards, που πραγματοποιήθηκε στη Λίμνη Βουλιαγμένης το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, το Wyndham Athens Residence στην Αθήνα απέσπασε το βραβείο Seven Stars Services Residences και το ξενοδοχείο Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort στην Κροατία τιμήθηκε με το βραβείο Seven Stars Spa Resort.

H απονομή πραγματοποιήθηκε παρουσία διακεκριμένων καλεσμένων όπως γαλαζοαίματοι αλλά και μέλη της διεθνούς επιτροπής των βραβείων. Τα 2 βραβεία παρέλαβε ο κος Γιώργος Μαργαρίτης, Γενικός Διευθυντής των Ξενοδοχείων της Zeus International ενώ στο event παρευρέθηκαν και η κα Λένα Λιβανίδου Chief Operating Officer και η κα Μαργαρίτα Δάμου PR & Communication Manager του Ομίλου.

Ο κος Γιώργος Μαργαρίτης δήλωσε: «Η βράβευσή στα Seven Stars Luxury Awards μας γεμίζει με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση καθώς έρχεται ως ανταπόδοση των προσπαθειών και των προσδοκιών μας να προσφέρουμε ζεστή φιλοξενία και εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας. Η διεθνής αναγνώριση μας δίνει το κίνητρο να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι συμβάλλοντας στην εξέλιξη του τουριστικού προϊόντος εντός και εκτός συνόρων.»

Το Wyndham Athens Residence αποτελεί το πρώτο μεικτής χρήσης (mixed-use) concept φιλοξενίας των Wyndham Hotels & Resorts. Προσφέρει προσωποποιημένο service και ευέλικτα connecting rooms ιδανικά για οικογένειες ενώ είναι δίπλα ακριβώς στο σταθμό του μετρό στην πλατεία Καραϊσκάκη, για εύκολη και γρήγορη μετακίνηση μέσα στην πόλη.

Το νέο Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort στην Κροατία βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία πάνω στη θάλασσα, με θέα τα κρυστάλλινα νερά της Αδριατικής Θάλασσας, αποτελώντας ιδανική επιλογή για business αλλά και leisure ταξιδιώτες, διαθέτοντας ένα από τα μεγαλύτερα wellness centers της Ευρώπης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.