Αρχική Διεθνή Τα μέλη του ΕΚ εκφράζουν ανησυχία για τον προϋπολογισμό, το περιβάλλον και...

Τα μέλη του ΕΚ εκφράζουν ανησυχία για τον προϋπολογισμό, το περιβάλλον και το Brexit

Οι βουλευτές ζητούν την ανάληψη δράσης για τη διασφάλιση πόρων για τα προγράμματα της ΕΕ, την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και την αποφυγή του Brexit χωρίς συμφωνία.

Κατά τη συζήτηση στη σύνοδο της ολομέλειας, παρουσία της Tytti Tuppurainen εκ μέρους της φινλανδικής Προεδρίας της ΕΕ, του Προέδρου της Επιτροπής Jean-Claude Juncker και του Επικεφαλής Διαπραγματευτή Michel Barnier, η πλειοψηφία των επικεφαλής των πολιτικών ομάδων του Κοινοβουλίου ζήτησαν να βρεθεί λύση για τα θέματα που αφορούν τον επόμενο μακροπρόθεσμο προϋπολογισμό της ΕΕ. Προειδοποίησαν ακόμη σχετικά ότι μπορεί να διακοπεί η χρηματοδότηση προγραμμάτων της ΕΕ.

Αναφέρθηκαν επίσης στην κλιματική αλλαγή, ζητώντας να βρεθούν καίριες λύσεις, οι οποίες θα επιτρέψουν στην ΕΕ να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει η Συμφωνία του Παρισιού. Όσον αφορά το Brexit, οι περισσότεροι ομιλητές καταδίκασαν τις αλληλοκατηγορίες και τη στάση της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, ζητώντας να βρεθεί λύση ώστε να αποφευχθεί το καταστροφικό σενάριο της αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ χωρίς συμφωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.