Αρχική Αεροπορικά Νέα ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΣΤΗΝ PREMIUM ECONOMY CLASS ΤΗΣ ALITALIA

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΣΤΗΝ PREMIUM ECONOMY CLASS ΤΗΣ ALITALIA

Στις πτήσεις μακρινών αποστάσεων οι επιβάτες της Premium Economy Class της Alitalia απολαμβάνουν άνεση και πλεονεκτήματα.

Προνομιακή μεταχείριση στο αεροδρόμιο, με ειδικά γκισέ check-in, δυνατότητα μεταφοράς 2 αποσκευών μέχρι 23 κιλά η κάθε μία καθώς και προτεραιότητα επιβίβασης.

Στο αεροσκάφος, μία ξεχωριστή και  ήσυχη καμπίνα με εργονομικά ανακλινόμενα καθίσματα με κλίση έως 120° που εξασφαλίζουν μέχρι και 40% περισσότερο χώρο σε σύγκριση με την Economy Class.

Ζεστά γεύματα, σνακ ή πρωινό, ανάλογα με την ώρα της πτήσης, που συνοδεύονται από ποτό καλωσορίσματος, ζεστές πετσέτες για τα χέρια, αναψυκτικά,  κρασιά επιλεγμένα από τα καλύτερα οινοποιεία της Ιταλίας, καφέ Espresso Lavazza και το κλασικό ιταλικό Limoncello.

Ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της πτήσης από μια  μεγάλη συλλογή ταινιών, τηλεοπτικών προγραμμάτων, video games και  μουσικής. Συνδεσιμότητα εν πτήσει  με δωρεάν Wi-FI μέχρι 10 MB.

Και για μια ακόμα πιο άνετη ταξιδιωτική εμπειρία, ένα κομψό τσαντάκι Diesel με προϊόντα περιποίησης προσεκτικά επιλεγμένα για να προσφέρουν ευεξία στους επιβάτες.

Περισσότερες πληροφορίες για την Premium Economy Class μπορείτε να βρείτε στο https://www.alitalia.com/el_gr/fly-alitalia/travel-classes/premium-economy.html

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.