Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης μέσω του OPENENERGY το Porto Palace Hotel Thessaloniki

Σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης μέσω του OPENENERGY το Porto Palace Hotel Thessaloniki

Σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης μέσω του OPENENERGY το Porto Palace Hotel Thessaloniki
Celestyal Cruises

Το Porto Palace Hotel συμμετέχει στην Ενιαία Δράση Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020. Για ένα πιο ‘πράσινο’ μέλλον, αξιοποιώντας την ηλιακή ενέργεια, το ξενοδοχείο συνεργάζεται με το OPENENERGY, το οποίο φέρνει την επανάσταση στη συγκομιδή ενέργειας, παρέχοντας στην αγορά πρωτοποριακά προϊόντα και λύσεις αξιοποίησης της ηλιακής ενέργειας.

Σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης μέσω του OPENENERGY το Porto Palace Hotel ThessalonikiΣτο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, το Porto Palace Hotel εγκατέστησε στο rooftop του εύκαμπτα Οργανικά Φωτοβολταϊκά Πάνελ (OPV Panel), υψηλής αισθητικής, τα οποία παράγονται σε όλες τις διαστάσεις και προσαρμόζονται σε κάθε επιφάνεια. Επιπλέον, στα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης τεχνολογίας συγκαταλέγονται το μικρό βάρος, το χαμηλό κόστος και η δυνατότητα φορητότητας. Η εγκατάσταση επιτρέπει είτε την άμεση φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών (πχ. κινητά τηλέφωνα, laptops) και την τροφοδοσία συσσωρευτών ενέργειας, είτε τη διοχέτευση ενέργειας στο κεντρικό δίκτυο ηλεκτρισμού, επιτυγχάνοντας το μέγιστο βαθμό απόδοσης.

Συμμετέχοντας στη δράση αυτή, το Porto Palace αξιοποιεί τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, συνδέοντας αρμονικά το βιομηχανικό παρελθόν του κτιρίου με το μέλλον της βιώσιμης ανάπτυξης στον τομέα της φιλοξενίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.