Αρχική Βραβεία Ο Όμιλος Aldemar Resorts απέσπασε 3 βραβεία στα διεθνή Seven Stars Luxury...

Ο Όμιλος Aldemar Resorts απέσπασε 3 βραβεία στα διεθνή Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards

Ο Όμιλος Aldemar Resorts απέσπασε 3 βραβεία στα διεθνή Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards

Ο Όμιλος Aldemar Resorts ξεχώρισε και φέτος στα διεθνή Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards που έλαβαν μέρος το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στη Λίμνη Βουλιαγμένης αποσπώντας 3 βραβεία για τις εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες του.

Ο Όμιλος Aldemar Resorts απέσπασε 3 βραβεία στα διεθνή Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle AwardsΣυμμετέχοντας κάθε χρόνο στα διεθνή Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards, ο Όμιλος Aldemar Resorts έλαβε και φέτος το ανώτατο βραβείο αριστείας Signum Virtutis, ενώ διακρίθηκε για το πρωτοποριακό πρόγραμμα All-Inclusive “Elements” ως το καλύτερο και πιο καινοτόμο all inclusive πρόγραμμα διεθνώς αλλά και ως τον πιο υπεύθυνο Όμιλο σε θέματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Ο Όμιλος Aldemar Resorts απέσπασε 3 βραβεία στα διεθνή Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle AwardsΟ κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts δηλώνει:

«Οι βραβεύσεις είναι μια επιβεβαίωση των προσπαθειών των εργαζόμενων αλλά και όλων των συντελεστών της επιτυχίας του Ομίλου Aldemar Resorts. Βρίσκομαι κάθε φορά στη δύσκολη θέση να βρω τις λέξεις για να πω «ευχαριστώ». Χωρίς αυτούς δε θα ήταν εφικτή αυτή η τόσο σημαντική διάκριση.»

Τα Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards, είναι ένας από τους πιο πολυτελής και διεθνών προδιαγραφών διαγωνισμός, και θεωρείται ως τα «Όσκαρ του Τουρισμού» αποσκοπώντας στην αναγνώριση των καλύτερων στο χώρο της Φιλοξενίας.

Η λίστα των παρευρισκόμενων περιλάμβανε ισχυρά ονόματα από το διεθνή χώρο, από την Ταϊλάνδη, τις Σεϋχέλλες, την Κίνα, την Αυστρία, την Ιταλία κλπ, δίνοντας έτσι την δυνατότητα προβολής της Ελλάδας σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.