Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Coca-Cola στην Eλλάδα Silver Sponsor στο φετινό συνέδριο του ΣΕΤΕ “Redefining...

Η Coca-Cola στην Eλλάδα Silver Sponsor στο φετινό συνέδριο του ΣΕΤΕ “Redefining Realities: #someREACTdifferent”

Ενεργή και διαρκής η στήριξη της εταιρείας στον ελληνικό τουρισμό

Η Coca-Cola στην Ελλάδα αποτελεί silver sponsor στο συνέδριο του ΣΕΤΕ για το 2019 με τίτλο “Redefining Realities: #someREACTdifferent”. Με οδηγό την καινοτομία, τις νέες ταξιδιωτικές τάσεις και τις σύγχρονες προτεραιότητες των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Τουρισμού, στόχος του συνεδρίου είναι να συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός νέου, συναρπαστικού τοπίου της τουριστικής αγοράς της χώρας μας.

Η Λίλιαν Νεκταρίου, Γενική Διευθύντρια της Coca-Cola για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα αναφέρθηκε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά να στηρίζουμε τον ΣΕΤΕ ως silver sponsor σε αυτήν την τόσο σημαντική και ενδιαφέρουσα διοργάνωση. Είμαστε περήφανοι υποστηρικτές του ελληνικού τουρισμού και παραμένουμε συμπαραστάτες στα βήματα μπροστά που οδηγούν τον κλάδο στην επόμενη ημέρα. Για εμάς δεν αρκεί να φτιάχνουμε αναψυκτικά, χρειάζεται να κάνουμε τη διαφορά. Θέλουμε να είμαστε φορείς αλλαγής, να είμαστε εμείς αυτοί που, μαζί με συμμάχους, θα κάνουμε τον κόσμο καλύτερο. Είτε πρόκειται για την προστασία του περιβάλλοντος και για έναν κόσμο χωρίς απορρίμματα, είτε για ίσες ευκαιρίες για όλους, είτε για τη στήριξη των οικονομιών και των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Σε συνέχεια του τριετούς πλάνου επένδυσης της εταιρείας μας στην ανάπτυξη και προώθηση του τουρισμού και με τη φετινή μας υποστήριξή στο συνέδριο του ΣΕΤΕ αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι ο ελληνικός τουρισμός είναι για εμάς βασικός τομέας τον οποίο στηρίζουμε και αναπόσπαστο κομμάτι του προγράμματος προσφοράς της εταιρείας μας».

 

Καθώς ο ελληνικός τουρισμός αποτελεί υψηλή προτεραιότητα και στρατηγικό πυλώνα του ευρύτερου προγράμματος κοινωνικής προσφοράς της εταιρείας, η Coca-Cola στην Ελλάδα αποτελεί χορηγό του φετινού συνεδρίου του ΣΕΤΕ, πιστή στη δέσμευσή της για την ανάδειξη της χώρας διεθνώς. Εδώ και 3 χρόνια, η Coca-Cola στην Ελλάδα στηρίζει σταθερά τον ελληνικό τουρισμό, προωθώντας δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, μέσα από τα συλλεκτικά της μπουκάλια, χρησιμοποιώντας μια διεθνώς αναγνωρίσιμη μάρκα και ένα πασίγνωστο σύμβολο. Παράλληλα, σε συνεργασία με τη Marketing Greece, η εταιρεία συμβάλλει ουσιαστικά στην προώθηση  του ελληνικού τουριστικό προϊόντος παγκοσμίως, αποτελώντας μεγάλο χορηγό της καμπάνιας “OH MY GREECE | UNLOCK THE FEELING”.

H στήριξη και η ενδυνάμωση των τοπικών κοινωνιών αποτελεί, άλλωστε, κομμάτι της παγκόσμιας στρατηγικής της εταιρείας και της παγκόσμιας καμπάνιας #NEVERSETTLE. Με το σύνθημα #NEVERSETTLE, η Coca-Cola θέλει να αποτελέσει κινητήριο δύναμη σε βασικά θέματα που αφορούν στην ελληνική κοινωνία, όπως είναι η βαριά βιομηχανία της χώρας μας, ο τουρισμός, τα απορρίμματα, το νερό και η εξασφάλιση ίσων ευκαιριών για τους ανθρώπους. Σε αυτό το πλαίσιο, υποστηρίζει δυναμικά πρωτοβουλίες, προγράμματα και φορείς που προωθούν την υγιή και καινοτόμα ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου, ενώ υλοποιεί ολιστικά προγράμματα, με έντονο κοινωνικό αντίκτυπο, για την επίτευξη μίας Zero Waste πραγματικότητας, αναπόσπαστο κομμάτι ενός βιώσιμου μοντέλου τουριστικής ανάπτυξης. Όταν μιλάμε, άλλωστε, για έναν κόσμο χωρίς απορρίμματα, δε μπορούμε παρά να μιλάμε και για τον τουρισμό που μοιράζεται αυτές τις αξίες. Έτσι, η εταιρεία σκοπεύει να αναλάβει δράση, πραγματοποιώντας μια σειρά από δράσεις που θα κινούνται στην κατεύθυνση του να είναι κάθε πόλη, κάθε ακτή, κάθε γωνιά της χώρας χωρίς απορρίμματα, ιδιαίτερα οι τουριστικές περιοχές με μεγάλη επισκεψιμότητα. Στόχος είναι, όχι μόνο να προστατευθεί το αστικό και φυσικό περιβάλλον της χώρας μας, αλλά και να ενισχυθεί η εικόνα της περαιτέρω, αναβαθμίζοντας το επίπεδο της ως τουριστικό προϊόν.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 17 Οκτωβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Hilton Athens. Μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες του συνεδρίου μας εδώ: https://conference.sete.gr   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.