Αρχική Αεροπορικά Νέα Βράβευση της Scoot Airlines στα ετήσια TTG Awards

Βράβευση της Scoot Airlines στα ετήσια TTG Awards

Βράβευση της Scoot Airlines στα ετήσια TTG Awards

Η Scoot κέρδισε το βραβείο “Best Low Cost Carrier” για την περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού κατά τα 30α ετήσια βραβεία TTG Travel 2019. Πρόκειται για το πρώτο βραβείο της αεροπορικής εταιρείας από την ίδρυσή της TTG Asia Media το 2011, απόδειξη της ολοένα και αυξανόμενης παγκόσμιας κλίμακας της αεροπορικής εταιρείας και τη δημοτικότητας ανάμεσα στους πελάτες της.

Ο κ. Lee Lik Hsin, Διευθύνων Σύμβουλος της Scoot, δήλωσε σχετικά: «Η Scoot είναι μια γεμάτη πάθος εταιρεία, η οποία προσπαθεί να καταστήσει το ταξίδι εφικτό για όλους. Εργαζόμαστε σκληρά συνεχώς σκληρά για να βελτιώσουμε την ταξιδιωτική εμπειρία των πελατών μας και να προσφέρουμε μεγαλύτερη αξία στο ταξίδι τους. Ως Scoot είμαστε ευγνώμων και ταυτόχρονα ενθουσιασμένοι που λαμβάνουμε αυτό το βραβείο παραμένοντας επικεντρωμένοι στην υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών μας, ακόμη και όταν επεκτεινόμαστε σε παγκόσμιο επίπεδο».

Τα βραβεία TTG Travel Awards διοργανώνονται κάθε χρόνο από την TTG Asia, με την ψηφοφορία να είναι ανοιχτή στους αναγνώστες των εκδόσεων του ομίλου TTG καθώς και σε  επαγγελματίες της ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Καθώς η Scoot συνεχίζει να αναπτύσσεται με την ένταξη στο δίκτυο της εννέα νέων προορισμών μέχρι το τέλος του 2020, η αεροπορική εταιρεία εστιάζει στη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών, προσφέροντας παράλληλα στους πελάτες της μεγαλύτερη αξία στην ταξιδιωτική τους εμπειρία. Για το σκοπό αυτό, από τις 22 Οκτωβρίου 2019 η Scoot θα μεταφέρει τις δραστηριότητές της από το αεροδρόμιο Singapore Changi Terminal 2 στο Terminal 1, μια κίνηση που επιδιώκει να ενισχύσει την εμπειρία πριν από την πτήση καθώς και να διευκολύνει την ανάπτυξη της εταιρείας στο μέλλον. Επιπλέον, σύμφωνα με το όραμά της εταιρείας να καταστήσει το ταξίδι εφικτό για όλους, η Scoot έχει καταργήσει όλες τις χρεώσεις διεκπεραίωσης πληρωμών παγκοσμίως, με ισχύ από τις 23 Σεπτεμβρίου 2019 για όλες τις κρατήσεις που γίνονται στα απευθείας κανάλια.

Η Scoot, η οποία ανήκει εξ ολοκλήρου στη Singapore Airlines, πετάει απευθείας από την Αθήνα στη Σιγκαπούρη με τα άνετα, υπερσύγχρονα 787 Dreamliners. Οι πελάτες που ταξιδεύουν από την Αθήνα μπορούν να μεταβούν από τη Σιγκαπούρη σε περισσότερους από 60 προορισμούς σε 17 χώρες μέσω του δικτύου της Scoot, συμπεριλαμβανομένου και δημοφιλών προορισμών στην Αυστραλία, την Ταϊλάνδη, το Λάος και τη Μαλαισία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.