Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Santoro Restaurant, Grace Hotel Santorini: Μια μοναδική μουσική βραδιά με θέα τα...

Santoro Restaurant, Grace Hotel Santorini: Μια μοναδική μουσική βραδιά με θέα τα πυροτεχνήματα του φεστιβάλ «Ηφαίστεια 2019»

Santoro Restaurant, Grace Hotel Santorini: Μια μοναδική μουσική βραδιά με θέα τα πυροτεχνήματα του φεστιβάλ «Ηφαίστεια 2019»

Το φεστιβάλ πυροτεχνημάτων «Ηφαίστεια» δίνει φέτος την αφορμή για μία υπέροχη βραδιά που συνδυάζει υψηλή γαστρονομία και μουσική στο πολυβραβευμένο εστιατόριο Santoro του Grace Hotel Santorini, Auberge Resorts Collection, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:00.

 Παρέχοντας ανεμπόδιστη θέα στη λουσμένη στα χρώματα των πυροτεχνημάτων Καλντέρα, το Santoro θα προσφέρει στους επισκέπτες ειδικό menu με την υπογραφή του Consultant Executive Chef Jean-Charles Métayer και του Head Chef, Γιάννη Κουτσοπεράκη, με επιλογές που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, πιάτα όπως: Αστακός με μαγιονέζα αρωματισμένη με κάρι και gel λεμονιού, Μπακαλιάρος σε αμπελόφυλλα σερβιρισμένος με σάλτσα κρέμας και tuile από σπόρους chia κ.α.

Η βραδιά θα επενδυθεί μουσικά από τη διακεκριμένη βιολίστρια Leida, η οποία θα παρασύρει το κοινό του Santoro σε μουσικά ταξίδια ανά τη Μεσόγειο, χάρη στο ξεχωριστό μουσικό της ταπεραμέντο.

 Το φεστιβάλ «Ηφαίστεια» μετρά 28 χρόνια ζωής. Είναι είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ του ηφαιστείου της Σαντορίνης, συνδυάζοντας την επιβλητική ομορφιά των πυροτεχνημάτων με τη μαγεία της μουσικής, δημιουργώντας ένα μεγαλειώδες θέαμα που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.

Κάντε τώρα την κράτησή σας στο πολυβραβευμένο εστιατόριο Santoro του Grace Hotel Santorini, Auberge Resorts Collection, και απολαύστε μια από τις πιο ξεχωριστές βραδιές της ζωής σας!

Μενού €115 κατ’ άτομο
Στην τιμή περιλαμβάνονται όλοι οι νόμιμοι φόροι
Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Απαιτείται κράτηση θέσης.
Για κρατήσεις, παρακαλώ επικοινωνείτε
με το εστιατόριο Santoro του Grace Hotel Santorini
san.santoro@aubergeresorts.com / tel. +30 2286 021300


Ifestia Festival 2019 Dinner
21 Σεπτεμβρίου 2019

Καλωσόρισμα

Αστακός με μαγιονέζα αρωματισμένη με κάρι και gel λεμονιού

Μπακαλιάρος σε αμπελόφυλλα, σερβιρισμένος με σάλτσα κρέμας και tuile από σπόρους chia

Ζεστό ταρτάρ από μοσχαρίσιο Black Angus, με τραγανή αγκινάρα και σάλτσα albufera

Μους μήλου σε merignue πράσινου τσαγιού

Mignardise