Αρχική Αθλητικά Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο 8ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – Dole...

Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο 8ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – Dole και ο 15ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» – bwin

Το δικό τους περίπτερο θα έχουν ο 8ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – Dole και ο 15ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» – bwin στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019, στο πλαίσιο της συνεργασίας της διοργάνωσης με τη ΔΕΘ – HELEXPO ΑΕ.

Ο χώρος του «Νυχτερινού» και του Ιστορικού Μαραθωνίου θα βρίσκεται έμπροσθεν του Περιπτέρου 10, μεταξύ της βόρειας και νότιας πύλης της Έκθεσης και θα λειτουργεί σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας της 84ης ΔΕΘ (Σαβ-Κυρ: 10:00-22:00, καθημερινές: 16:00-22:00).

Στο περίπτερο οι επισκέπτες της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης θα μπορούν να ενημερώνονται και να δηλώνουν συμμετοχή τόσο στο μεγάλο νυχτερινό πάρτυ της 19ης Οκτωβρίου, τον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – Dole, όσο και στον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» – bwin, που θα διεξαχθεί στις 12 Απριλίου 2020.

Πρωταρχικός στόχος για το φετινό «Νυχτερινό» είναι η παρότρυνση των δρομέων να γίνουν οι ίδιοι ομαδάρχες, δημιουργώντας τη δική τους ομάδα!

Η συμμετοχή στη διοργάνωση μέσω ενός “running team” δίνει σε όλα τα μέλη του τη χαρά να τρέξουν, να περπατήσουν, να διασκεδάσουν και να ζήσουν τη μεγάλη γιορτή ως παρέα! Παράλληλα, η ομάδα μπορεί πλέον να μυήσει όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας στον αθλητισμό υγείας, προσφέροντας εξαιρετικά σημαντικό κοινωνικό έργο, δεδομένου ότι είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι η ενασχόληση και η συμμετοχή σε τέτοιου είδους κοινωνικά δρώμενα αυξάνει το επίπεδο ευτυχίας των ανθρώπων, βελτιώνοντας παράλληλα την ποιότητα ζωής τους.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του επερχόμενου 8ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης – Dole, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (ώρα έναρξης 18:00) με αφετηρία επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (αρχή παραλιακής Λεωφόρου Νίκης) και τερματισμό στο Λευκό Πύργο, καθώς και το Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα έναρξης 21:00), με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό επίσης στο Λευκό Πύργο.

Οι ομαδικές εγγραφές του «Νυχτερινού» συνεχίζονται μέχρι την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου και οι ατομικές εγγραφές μέχρι την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου.

Η ευγενική παραχώρηση του περιπτέρου προώθησης των δύο μεγάλων διεθνών διοργανώσεων της χώρας μας από τη ΔΕΘ – HELEXPO ΑΕ εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας και θεσμικής υποστήριξης των δύο πλευρών και αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα προβολής τους, οι οποίες αποτελούν θεσμό για την πόλη και τη χώρα, με τεράστια -πέραν των άλλων- εμπορικά και τουριστικά οφέλη.

O 8ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – Dole διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με τη συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.