Αρχική Αεροπορικά Νέα Έλενα Τζάννου: Περιφερειακής Διευθύντριας Πωλήσεων Ελλάδας της Zela Aviation

Έλενα Τζάννου: Περιφερειακής Διευθύντριας Πωλήσεων Ελλάδας της Zela Aviation

Έλενα Τζάννου: Περιφερειακής Διευθύντριας Πωλήσεων Ελλάδας της Zela Aviation

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον διορισμό της Έλενας Τζάννου, η οποία εντάχθηκε πρόσφατα στην ομάδα της Zela Aviation, στην θέση της Περιφερειακής Διευθύντριας Πωλήσεων Ελλάδας, στο νέο μας γραφείο στην Αθήνα.

Η Έλενα θα επικεντρωθεί στην Ναύλωση Αεροσκαφών ACMI και θα βοηθήσει στην επέκταση των σχέσεων σε αρκετούς από τους σημαντικότερους πελάτες μας.

Έχοντας πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των αερομεταφορών, η Έλενα ξεκίνησε την αεροπορική της καριέρα στην Virgin Atlantic Airways, ακολουθούμενη από την Axon Airlines στην θέση της Διευθύντριας Πληρωμάτων Θαλάμου Επιβατών.

Το 2004 της δόθηκε η ευκαιρία να εργαστεί για την Ελληνική Εταιρεία Αεροπορικών Υπηρεσιών, Κ & Κ Airline Services S.A, στο Εμπορικό τμήμα, με ειδικότητα τη ναύλωση και τη διαχείριση αεροσκαφών ελληνικών και ξένων εταιρειών. Μετά την απόκτηση εκτεταμένης εμπειρίας, η Έλενα έχει εξειδικευτεί στο ACMI Lease, στη μακροχρόνια και βραχυπρόθεσμη ναύλωση.

Ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης, ιδιοκτήτης της Zela Aviation σχολίασε:
“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της Zela Aviation με την έναρξη της λειτουργίας του γραφείου μας στην Αθήνα. Αυτό ήταν ένα βήμα στην στρατηγική μας για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων μας και μας έφερε πιο κοντά στους Έλληνες πελάτες και συνεργάτες μας, ενίσχυοντας την παρουσία μας στην περιοχή. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε την Έλενα να εφαρμόζει την εμπειρία της στον κλάδο, για να βοηθήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησης. Πιστεύουμε ότι θα είναι μια πολύτιμη προσθήκη στην ομάδα της Zela Aviation

Σχετικά με την Zela Aviation:
Η Zela Aviation είναι μια δυναμική εταιρία που δραστηριοποιείται στους περισσότερους τομείς της αεροπορικής βιομηχανίας. Με 13 χρόνια παρουσίας στη βιομηχανία, η Zela Aviation έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της παγκοσμίως και τη φήμη ενός αξιόπιστου συνεργάτη στις δραστηριότητές της.

Ιδιαίτερη εξειδίκευση σε:
• Υπηρεσίες ACMI
• Προώθηση διαθεσιμότητας αεροσκαφών στη δευτερογενή αγορά.
• Βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη μίσθωση αεροσκαφών
• Μίσθωσεις και πωλήσεις αεροσκαφών

Από την μέρα της ίδρυσής της, η Zela Aviation κατάφερε να δημιούργησει ένα ευρύ δίκτυο πελατών, εντάσοντας στην γκάμα της αεροσκάφη όλων των μεγεθών. Το πελατολόγιο της εταιρείας συμπεριλαμβάνει φημισμένες αεροπορικές εταιρείες, εθνικούς αερομεταφορείς και νεοσύστατους οργανισμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.