Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Selina Centavrus Pelion ανοίγει επίσημα τις πόρτες του με ένα μοναδικό...

Το Selina Centavrus Pelion ανοίγει επίσημα τις πόρτες του με ένα μοναδικό τριήμερο φεστιβάλ γεμάτο μουσική και all-day δραστηριότητες

Η Selina, η παγκόσμια κοινότητα εναλλακτικών εμπειριών διαμονής, εγκαινιάζει επίσημα την παρουσία της στην Ελλάδα με το πρώτο της ξενοδοχείο, Selina Centavrus Pelion, στη Μακρινίτσα. Συμπληρώνοντας ήδη τρεις μήνες λειτουργίας, προσκαλεί το κοινό να απολαύσει εντελώς δωρεάν ένα μοναδικό τριήμερο φεστιβάλ γεμάτο μουσική από την Παρασκευή 6 έως και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στους χώρους του Selina Centavrus Pelion αλλά και στην Πλατεία Μακρινίτσας.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του φεστιβάλ:

Παρασκευή 06/09/19

21:00 – 01:00 En Lefko 87.7 goes Selina Party

Πάρτυ με τους παραγωγούς του En Lefko 87.7, Σάκη Τσιτομενέα, Γιώργο Μπακαλάκο (aka ΝΤΕΙΒΙΝΤ) και Εύα Μπουντούρη

Σάββατο 07/09/19

20:00 – 01:00 Grand Opening Party

Μαρίνα Σάττι + Fonέs

The Dreamer (after DJ set)

Warm up: Mount Ten

Κυριακή 08/09/19

17:00 Γιορτή στην Πλατεία Μακρινίτσας με ρεμπέτικα από τον Δημήτρη Μυστακίδη

Παράλληλα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ έχουν σχεδιαστεί δραστηριότητες ανοιχτές στο κοινό καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου και σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, όπως εργαστήρια κεραμικής, cooking workshops, μαθήματα pilates, yoga και TRX.

Για περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα του Selina Centavrus Grand Opening Weekend, επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Selina Centavrus Pelion στο Facebook: https://www.facebook.com/selinacentavruspelion/

Το Selina Centavrus Pelion είναι κάτι παραπάνω από ξενοδοχείο. Απαντώντας στις απαιτήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη, προσφέρει μία ολιστική προσέγγιση στην εμπειρία του ταξιδιού, συνδυάζοντας καταλύματα εξαιρετικού design, προτάσεις ψυχαγωγίας, all-day δραστηριότητες και εκδηλώσεις εντός και εκτός του ξενοδοχείου, με στόχο οι επισκέπτες να βιώνουν αυθεντικές εμπειρίες δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις σε κάθε τόπο.     

Συγκεκριμένα, στο Selina Centavrus Pelion ο επισκέπτης, μεταξύ άλλων, θα έχει τη δυνατότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου να απολαύσει μία διαμονή στα μοναδικού design δωμάτια του ξενοδοχείου, να πιει ένα δροσιστικό cocktail στο bar, να απολαύσει ένα μοναδικό γεύμα με τοπικά προϊόντα στο εστιατόριο, να χαλαρώσει κάνοντας yoga με θέα το βουνό, να γνωρίσει τα μυστικά του χωριού μέσα από οργανωμένους περιπάτους στη Μακρινίτσα, να τρέξει στο δάσος, αλλά και να διασκεδάσει χορεύοντας στους ρυθμούς γνωστών DJs και καλλιτεχνών στα πάρτι που θα πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο ξενοδοχείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.