Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και τον Υφυπουργό Μάνο Κόνσολα

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα θα επισκεφτεί αύριο Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019, ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης και ο Υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας.

Η συνάντηση του Περιφερειάρχη με την ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του κ. Τζιτζικώστα στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Β. Όλγας 198, δεύτερος όροφος), στις 14.00’.

Μισή ώρα αργότερα, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των φορέων του τουρισμού στην Κεντρική Μακεδονία, στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Β. Όλγας 198, πρώτος όροφος), παρουσία των κ.κ. Θεοχάρη, Κόνσολα και Τζιτζικώστα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.