Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στο πάνθεον των Brands with history το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza

Στο πάνθεον των Brands with history το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza

Στο πάνθεον των Brands with history το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza
Βάνα Λαζαράκου, Γενική Διευθύντρια του NJV Athens Plaza
Celestyal Cruises

Η εκδήλωση «Brands with history» πραγματοποιήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου στο Ecali Club

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Brands with history Vol. 2”, το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza τιμήθηκε για τη δική του μοναδική ιστορία στην Ελληνική φιλοξενία και τα 40 χρόνια πορείας του στην τουριστική αγορά. Σε μια λαμπρή τελετή στο Ecali Club την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, το «Brands with History” αναγνώρισε το NJV Athens Plaza για την ιστορία του, την επιτυχημένη πορεία του και τη διαχρονικότητά του.

Η Γενική Διευθύντρια του NJV Athens Plaza Βάνα Λαζαράκου παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση του NJV Athens Plaza δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά να συγκαταλέγεσαι στο πάνθεον των brands που ηγούνται της αγοράς, οικοδομούν αξίες, αγκαλιάζουν το προσωπικό τους και υλοποιούν στρατηγικούς στόχους, σεβόμενοι την ιστορία και τις αξίες των ιδρυτών τους. Η αναγνώριση του brandNJV Athens Plaza” ανάμεσα στο “Brands with History” της επιτυχημένης  πρωτοβουλίας του Ecali Club που έχει γίνει θεσμός, είναι ιδιαίτερα τιμητική και συμπίπτει με την επέτειο 40 ετών ιστορίας που κλείνει το ξενοδοχείο μας το 2020».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.