Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΙΝΣΕΤΕ: 80 σεμινάρια για την εκπαιδευτική χρονιά 2019-2020

ΙΝΣΕΤΕ: 80 σεμινάρια για την εκπαιδευτική χρονιά 2019-2020

ΙΝΣΕΤΕ: 80 σεμινάρια για την εκπαιδευτική χρονιά 2019-2020
Celestyal Cruises

Για την εκπαιδευτική χρονιά 2019-2020 το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) θα επισκεφθεί πάνω από 12 πόλεις, υλοποιώντας τουλάχιστον 80 εκπαιδευτικά προγράμματα, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πάνω από 1.300 επαγγελματίες του τουρισμού.

Οι εκπαιδευτικές δράσεις (Executive Seminars) του ΙΝΣΕΤΕ συνεχίζονται για πέμπτη συνεχή χρονιά, με σύγχρονες και στοχευμένες θεματικές ενότητες για όλα τα ιεραρχικά επίπεδα των τουριστικών επιχειρήσεων.

Το τελευταίο τρίμηνο του 2019 δρομολογούνται ήδη προγράμματα σε Ρόδο, Κέρκυρα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Ζάκυνθο, Χανιά, Καβάλα και Κεφαλονιά, με θεματολογίες όπως Μenu development & cost control masterclass, Μοντέρνες ιδέες για σύγχρονο τσιπουράδικο, Αsado techniques, Service excellence, Social media marketing masterclass, Branding, ταυτότητα & εικόνα τουριστικών επιχειρήσεων, Personal branding, Hospitality sales masterclass, Στρατηγικό marketing για τουριστικές επιχειρήσεις, Dessert buffet concepts, Housekeeping management, Δημιουργική αρτοποιία-η επόμενη μέρα στα προζυμένια ψωμιά, Effective communication, Fermentation elements, F&B marketing masterclass, Cross & up selling techniques, Bar management masterclass.

Το ΙΝΣΕΤΕ, πέραν της ολοκληρωμένης διοργάνωσης και υλοποίησης των εκπαιδευτικών αυτών προγραμμάτων, καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του κόστους παρακολούθησης (50%-70%), προσφέροντας με αυτό τον τρόπο στους επαγγελματίες του τουρισμού τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση, στον τόπο τους με περιορισμένη δαπάνη. 

Μέχρι σήμερα έχουν διοργανωθεί πάνω από 200 Executive Seminars, σε 17 πόλεις της Ελλάδας, που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πάνω από 4.500 επαγγελματίες του τουρισμού.

Κλείστε τη δική σας θέση σε ένα Executive Seminar του IΝΣΕΤΕ εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.