Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Βιώσιμη Ανάπτυξη και η Υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών στο επίκεντρο του...

Η Βιώσιμη Ανάπτυξη και η Υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών στο επίκεντρο του Creta Maris Beach Resort

Celestyal Cruises

Ενεργή Συμμετοχή στο πρόγραμμα TUI Care Foundation | Futouris

Το Creta Maris Beach Resort συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα TUI Care Foundation | Futouris – TUICares for Crete: «Κρήτη: Πρώτα βήματα προς έναν βιώσιμο διατροφικό προορισμό, 2017-2019» με τις ξεχωριστές δράσεις, Οινογνωσία και Γευσιγνωσία Ελαιολάδου, Κορφολόγημα, Τρύγος, Οψιγιάς καιΞελύκισμα που αναδεικνύουν την γαστρονομική κουλτούρα, τις παραδόσεις και τα έθιμα Κρήτης.

Ως μέλος του Metaxa Hospitality Group, το Creta Maris Beach Resort συμμετέχει στο πρόγραμμα TUI CareFoundation | Futouris – TUI Cares for Crete: «Κρήτη: Πρώτα βήματα προς έναν βιώσιμο διατροφικό προορισμό, 2017-2019», σχεδιάζοντας και υλοποιώντας μια σειρά δράσεων – εκδηλώσεων, με σκοπό τη δημιουργία δομών βιώσιμου προορισμού, με υπηρεσίες που θα επεκτείνονται πέραν του ήλιου και της θάλασσας και θα θέτουν στο επίκεντρο την έννοια της βιώσιμης ανάπτυξης και την υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών.

Οι δράσεις, Οινογνωσία και η Γευσιγνωσία Ελαιόλαδου, που αποτελούν ταυτόχρονα και βασικούς πυλώνες του Προγράμματος Βιωσιμότητας του ξενοδοχείου, εφαρμόζονται σε μηνιαία βάση και καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου στους χώρους του ξενοδοχείου, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μακρά παράδοση της Κρήτης στην αμπελοκαλλιέργεια, την οινοποίηση και την παραγωγή ελαιόλαδου. Παράλληλα, προσφέρουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ελαιόλαδου και του κρητικού αμπελώνα και των κρασιών του, συνοδεία παραδοσιακών κρητικών μεζέδων και να ενημερωθούν για τις πρωτοβουλίες του προγράμματος «TUICare Foundation | Futouris».

Παράλληλα, το Creta Maris Beach Resort διοργανώνει επιπλέον δράσεις, όπως το  Κορφολόγημα που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο, με θέμα τον κρητικό αμπελώνα, αλλά και τον Τρύγο, τον Οψιγιά και τοΞελύκισμα, που έχουν ήδη προγραμματιστεί για το προσεχές διάστημα και στοχεύουν στο να κάνουν τους επισκέπτες του ξενοδοχείου κοινωνούς της Κρητικής ζωής και παράδοσης.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.