Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ISLAND HOPPING ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ ΣΤΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ FREEDOM OF THE...

ISLAND HOPPING ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ ΣΤΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ FREEDOM OF THE SEAS

ISLAND HOPPING ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ ΣΤΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ FREEDOM OF THE SEAS

Η Royal Caribbean θα προχωρήσει σε εργασίες ανακαίνισης ύψους $116 εκ. δολαρίων και το Freedom of The Seas θα κάνει το ντεμπούτο το την Άνοιξη του 2020 στη Νότια Καραϊβική

Το ενισχυμένο και επανασχεδιασμένο Freedom of the Seas θα επαναπροσδιορίσει την έννοια του island hopping στη Νότια Καραϊβική, μετά τις εργασίες ανακαίνισης ύψους  $116 εκ δολαρίων. Η Royal Caribbean International ανακοίνωσε τα νέα στοιχεία- προσθήκες, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται οι νεροτσουλήθρες “The Perfect Storm, ένας επανασχεδιασμένος χώρος πισίνας “Caribbean poolscape, νέες προσθήκες σε ένα πολύ αγαπημένο χώρο το “Giovannis Italian Kitchen και εντελώς αναδιαμορφωμένοι  χώροι για παιδιά και εφήβους . Ξεκινώντας τον Μάρτιο του 2020, το «νέο» ενισχυμένο Freedom θα σαλπάρει από το San Juan, στο Πουέρτο Ρίκο πραγματοποιώντας κρουαζιέρα  7-νυχτών στη Νότια Καραϊβική σε ειδυλλιακούς προορισμούς  από την Σάντα Λουτσία και Αντίγκουα μέχρι τα ABC νησιά – Αρούμπα, Μπονέρ και Κουρασάο.

Ολοήμερες συγκινήσεις στο κατάστρωμα !

               Οι επιβάτες μπορούν να διασκεδάσουν δαμάζοντας τα κύματα με το προσομοιωτή surf FlowRider, να παίξουν mini-golf και να σκαρφαλώσουν στον τοίχο αναρρίχησης!

  • The Perfect Storm, δύο νεροτσουλήθρες που θα σας ανεβάσουν τους παλμούς της καρδιάς, στα 3 καταστρώματα που εκτείνονται, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη! Στον Cyclone και Typhoon, τις 2 νεροτσουλήθρες που απαρτίζουν το Perfect Storm οι επιβάτες θα επιδοθούν στον απόλυτο αγώνα ταχύτητας κάνοντας ελιγμούς στο νερό.
  • Ένας επανασχεδιασμένος χώρος πισίνας με μεγαλύτερη ποικιλία καθισμάτων και σκίασης με casitas, κρεβάτια παραλίας και αιώρες  και το υδάτινο πάρκο  Splashaway Bay, ιδανικός χώρος για τους μικρούς ταξιδιώτες . Οι επιβάτες  επίσης μπορούν να αποδράσουν στο ανακαινισμένο χώρο μόνο για ενηλίκους, το Solarium και να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης.
  • The Lime & Coconut, το νέο signature bar δίπλα στη πισίνα. Σε τρία επίπεδα με συνοδεία ζωντανής μουσικής σερβίρονται κοκτέιλ ενώ από το rooftop deck έχετε απρόσκοπτη θέα .

Γαστρονομικές Απολαύσεις σε άλλο επίπεδο

Οι εργασίες ενίσχυσης του Freedom θα εγκαινιάσουν νέους χώρους εστίασης, που θα σερβίρουν ιταλική, ασιατική και μεξικάνικη κουζίνα.  

  • Giovannis Italian Kitchen. Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να επιλέξουν από αυθεντικά ιταλικά πιάτα με μια πιο μοντέρνα πινελιά και πίτσες με χειροποίητη ζύμη ψημένες στον παραδοσιακό φούρνο. Όλα αυτά με συνοδεία ποικιλίας κρασιών και limoncellos
  • Izumi Hibachi & Sushi, το ασιατικό εστιατόριο με teppanyaki τραπέζια και sushi bar, προσφέρει ποικιλία από ζεστά και κρύα ορεκτικά, κυρίως πιάτα και επιδόρπια.
  • Playmakers Sports Bar & Arcade, το μέρος όπου όλοι κερδίζουν. Οι επιβάτες μπορούν να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα σε μια από τις 80 οθόνες, να παίξουν arcade βιντεοπαιχνίδια και να τρώνε σνακ από το μπαρ πίνοντας κρύες μπύρες .
  • El Loco Fresh. δίπλα από τη πισίνα θα προσφέρει μεξικάνικη κουζίνα από tacos και burritos, μέχρι quesadillas, με συνοδεία από salsas για έξτρα νοστιμιά. Για πρώτη φορά, ο χώρος θα περιλαμβάνει και full-service bar με επιλογή από τεκίλες (tequilas).

Playtime!

 Εκτός από όλες τις άλλες δραστηριότητες που προσφέρονται εν πλω η Royal Caribbean θα προσφέρει περιπέτεια με laser tag που φωσφορίζει στο σκοτάδι «Clash for the Crystal City», και λανσάρει τους επανασχεδιασμένους και ριζικά αναδιαμορφωμένους χώρους για εφήβους και τον πολυβραβευμένο χώρο Adventure Ocean.

  • Adventure Ocean: Αποκτά εντελώς διαφορετική όψη μετά την ανακαίνισή του σε χώρους ειδικά σχεδιασμένους για βρέφη και μικρά παιδιά. Το γεμάτο φαντασία layout ενθαρρύνει τους μικρούς ταξιδιώτες να μπουν σε έναν κόσμο με διαδραστικές εμπειρίες, από δραστηριότητες που ακονίζουν το μυαλό στο Play Place μέχρι τέχνη, επιστήμη και τεχνολογικές δραστηριότητες στο Workshop, και ομαδικές δραστηριότητες – προκλήσεις στηνArena. Πλατφόρμες παιχνιδιών και γωνιές για χαλάρωση στο Hangout. Μωρά και νήπια 3- έως 5 ετών θα έχουν δικούς τους χώρους AO Babies και AO Junior
  • Οι έφηβοι θα διασκεδάζουν σε έναν χώρο αποκλειστικά για αυτούς, εντελώς μεταμορφωμένο όπου θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις τελευταίες ταινίες, να παίξουν παιχνίδια, να ακούσουν μουσική και να έχουν πρόσβαση σε ένα ιδιωτικό εξωτερικό deck.

Ξεκινώντας στις 8 Μαρτίου του 2020, το ενισχυμένο Freedom θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες 7 διανυκτερεύσεων στη Νότια Αμερική από και προς  Σαν Χουάν. Τα δρομολόγια καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου θα κάνουν στάσεις σε τροπικούς προορισμούς, όπου περιλαμβάνονται Οράντζεστατ, Αρούμπα; Βίλλεμστατ, Κουρασάο; Κάτρις, Σάντα Λουτσία; Μπρίτζταουν, Μπαρμπέιντος; Σεν Τζονς, Αντίγκουα; και Κράλενταϊκ, Μποναίρ. Για περισσότερες πληροφορίες για το νέο Freedom of the Seas, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.royalcaribbean.com.

Το Freedom μαζί με το αδερφάκι κρουαζιερόπλοιο, Independence of the Seas, ανακαινίζεται στο πλαίσιο της προσπάθειας εκσυγχρονισμού του στόλου. Μια επένδυση άνω του 1 δις δολαρίων σε 10 κρουαζιερόπλοια μέσα σε μόλις 4 χρόνια, η οποία, Royal Caribbean’s program touches every facet of the guest experience and introduces a wide range of new adventures spanning one-of-a-kind attractions and experiential dining and nightlife.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.