Αρχική Βραβεία Παγκόσμια διάκριση της Nanos Fireworks στον Καναδά 2019

Παγκόσμια διάκριση της Nanos Fireworks στον Καναδά 2019

αγκόσμια διάκριση της Nanos Fireworks στον Καναδά 2019

Πρώτη στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Πυροτεχνημάτων 2019 η Ελλάδα!

Η Ελλάδα κατακτά μετά το 2017 και πάλι το πρώτο παγκόσμιο βραβείο στα πυροτεχνήματα!

Ο Παύλος και ο Φίλιππος Νάνος κατάφεραν να αποσπάσουν το πρώτο βραβείο αυτή την φορά στον ποταμό Ottawa του Καναδά στον διεθνή διαγωνισμό The Casino Lac – Leamy Sound of Light που έλαβε μέρος από 10 έως 24 Αυγούστου.

Φέτος κάθε χώρα καλείτο να πραγματοποιήσει μια 22λεπτη χορογραφία πυροτεχνημάτων με δεδομένο προϋπολογισμό όμοιο για κάθε διαγωνιζόμενο και με ελεύθερο θέμα.

Το θέμα που φιλοτέχνησε η ελληνική ομάδα φέτος ήταν  το «Up and Down». Ο στόχος του Show ήταν να διηγηθεί μια ιστορία η οποία θα εξυψώσει τη διάθεση του θεατή. Το ηθικό δίδαγμα αναφέρεται στο γεγονός πως σημασία δεν έχει το να μην αποτύχεις ποτέ, αλλά να βρεις τη δύναμη να επανέλθεις κάθε φορά που αποτυγχάνεις, όπως είπε και ο Ralph Waldo Emerson.

Η Ελλάδα αντιμέτωπη στην τελική ευθεία με την Χιλή, την Ιταλία και την Γαλλία κέρδισε στα σημεία σύμφωνα με την κριτική επιτροπή λόγω της σκηνοθεσίας, της πρωτότυπης χορογραφίας και καινοτόμων πυροτεχνημάτων που σχεδίασε ο Παύλος Νάνος ειδικά για τον διαγωνισμό αυτόν. 

Περισσότερες πληροφορίες http://www.nanosfireworks.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.