Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Scoot προσθέτει στο στόλο της 16 ολοκαίνουργια αεροσκάφη Airbus A321neo

Η Scoot προσθέτει στο στόλο της 16 ολοκαίνουργια αεροσκάφη Airbus A321neo

Η Scoot προσθέτει στο στόλο της 16 ολοκαίνουργια αεροσκάφη Airbus A321neo
Celestyal Cruises
  • Μείωση του διοξειδίου του άνθρακα κατά  5.000* τόνους ετησίως ανά αεροσκάφος
  • Μείωση του ηχητικού αποτυπώματος του αεροσκάφους κατά 50%

Η Scoot ανακοίνωσε την ανάπτυξη του στόλου της με την προσθήκη 16 ολοκαίνουργιων αεροσκαφών A321neo. Το πρώτο αεροσκάφος θα παραδοθεί το τελευταίο τρίμηνο του 2020 και ονομάζεται “Wings of Change”.

Τα A321neo διαθέτουν κινητήρες Pratt & Whitney με υψηλή αποδοτικότητα καυσίμων, χαρακτηριστικά πτερύγια που παραπέμπουν σε αυτά του καρχαρία, την πιο ευρύχωρη καμπίνα αεροσκάφους μονού διαδρόμου που υπάρχει σήμερα παγκοσμίως, και καινοτόμα προϊόντα καμπίνας.

Ο νέος στόλος θα φτάσει κατευθείαν από την τελική γραμμή παραγωγής της Airbus και θα ενταχθεί σε δρομολόγια που διαρκούν έξι ώρες (πτήσεις μεσαίων αποστάσεων) επιτρέποντας στη Scoot να πετύχει τους διψήφιους στόχους ανάπτυξης για το τέλος του οικονομικού έτους 2020/2021.

Τα αεροσκάφη A321neo διαθέτουν 236 θέσεις, δηλαδή κατά 50 περισσότερες συγκριτικά με το μοντέλο A320neo.

Η εξοικονόμηση κόστους καυσίμου αναμένεται να είναι μειωμένη κατά 12%* σε σύγκριση με τα μοντέλα A320neo και κατά 20%* σε σύγκριση με την A320ceo. Από περιβαλλοντικής άποψης, τα επίπεδα του ηχητικού αποτυπώματος του αεροσκάφους και των εκπομπών οξειδίων του αζώτου θα είναι κατά 50%*χαμηλότερα, πετυχαίνοντας μείωση του διοξειδίου του άνθρακα κατά  5.000* τόνους ετησίως ανά αεροσκάφος.

*Σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν από τον κατασκευαστή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.