Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά «Η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο της αναπτυξιακής στρατηγικής της TUI» κος Fritz...

«Η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο της αναπτυξιακής στρατηγικής της TUI» κος Fritz Joussen Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου TUI – Συνάντηση με τον νέο Υπουργό Τουρισμού στην Αθήνα

«Η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο της αναπτυξιακής στρατηγικής της TUI» κος Fritz Joussen Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου TUI - Συνάντηση με τον νέο Υπουργό Τουρισμού στην Αθήνα
Celestyal Cruises

– Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου TUI, κος Fritz Joussen συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Υπουργό Τουρισμού, κο Χάρη Θεοχάρη.

– Η TUI διατηρεί ισχυρούς δεσμούς στην Ελλάδα για περισσότερα από 40 χρόνια.

– Η TUI επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της στην Ελλάδα – 6 νέα ξενοδοχεία το 2019 – φτάνοντας 49 ξενοδοχεία στη χώρα σήμερα.

– Η Ελλάδα αποτελεί κύριο προορισμό για τα κρουαζιερόπλοια του Ομίλου, συμβάλλοντας και με αυτό τον τρόπο στην τοπική οικονομία.

– Ο κος Joussen επιβεβαιώνει ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να αποτελεί βασικό προορισμό της TUI στο μέλλον.

Η Ελλάδα περιλαμβάνεται στους δυο κορυφαίους προορισμούς για τον Όμιλο τηςTUI. Ο πρώτος τουριστικός Όμιλος παγκοσμίως έχει παρουσία στην Ελλάδα για περισσότερα από 40 χρόνια. Η χώρα βρίσκεται στον πυρήνα της αναπτυξιακής στρατηγικής της TUI και σε όλους τους τομείς επιχειρηματικής της δραστηριότητας: στα ξενοδοχεία και στις κρουαζιέρες, στους tour operators και στις αεροπορικές εταιρίες καθώς και στη ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά των εκδρομών, δραστηριοτήτων και πολυήμερων περιηγήσεων. Η TUI αναμένει περισσότερους από 3 εκατομμύρια επισκέπτες στην Ελλάδα, προερχόμενους από ολόκληρη την Ευρώπη, συνεπώς κατέχει ηγετική θέση στην προσφορά πακέτων διακοπών στη χώρα.

Με βάση τη μακροχρόνια και πολύ καλή συνεργασία με την Ελλάδα και τη σημασία που έχει η χώρα, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου TUI, κος Fritz Joussen, συναντήθηκε σήμερα με τον νέο Υπουργό Τουρισμού, κο Χάρη Θεοχάρη, στην Αθήνα. Ο κος Joussen συνεχάρη τον κο Θεοχάρη για την ανάθεση του Υπουργείου Τουρισμού και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο του ρόλο. Ο Υπουργός, κος Χάρης Θεοχάρης και ο κος Fritz Joussen, συζήτησαν σε φιλική ατμόσφαιρα για τη σημασία του τομέα του Τουρισμού, για την ελληνική Οικονομία και την απασχόληση. Συζήτησαν την ποικιλομορφία που έχουν οι εμπειρίες διακοπών στην Ελλάδα, όπως είναι οι διακοπές παραλίας, η τοπική κουζίνα, η ιστορία, η κουλτούρα και η φύση και αντάλλαξαν απόψεις για τις επενδύσεις στον τομέα του Τουρισμού.

Η TUI διαβλέπει μεγάλη ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα και πάλι φέτος, με αύξηση των κρατήσεων της τελευταίας στιγμής, από όλες τις αγορές. Η τουριστική περίοδος χαρακτηρίζεται από μία μετακίνηση της ζήτησης από τη Δυτική στην Ανατολική Μεσόγειο.

Η TUI αυξάνει το χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων της φτάνοντας σήμερα 49 μονάδες, έχοντας προσθέσει 6 νέες ξενοδοχειακές μονάδες μόλις φέτος. Σε συνεργασία με τα Atlantica Hotels & Resorts, η TUI δίνει περαιτέρω ώθηση στην ξενοδοχειακή της στρατηγική. Χαρακτηριστικά ολοκληρώνεται η κατασκευή του νέου Robinson Club στην Ιεράπετρα Κρήτης.

Η Ελλάδα αποτελεί επίσης βασικό προορισμό για τα 17 κρουαζιερόπλοια της TUI και τις τρεις εταιρίες που διαχειρίζονται τις κρουαζιέρες της (TUI Cruises, Hapag Lloyd Cruises και Marella Cruises). Ο Πειραιάς, το Ηράκλειο, η Σαντορίνη, η Ρόδος και το Κατάκολο είναι πέντε από τα βασικά λιμάνια της Ελλάδας για τα κρουαζιερόπλοια της TUI. Επίσης, περιλαμβάνονται και μικρότερα νησιά στα προγράμματα κρουαζιέρων της TUI, όπως η Πάτμος, η Σύμη και η Σκιάθος. Εισάγοντας καινούργιες εκδρομές, η TUI προσφέρει ένα ελκυστικό πακέτο εμπειριών και δραστηριοτήτων στους επιβάτες της.

Οι κρουαζιέρες συμβάλλουν σημαντικά στην οικονομία της χώρας. Σύμφωνα με μελέτη του Green-Cruise-Port-Project, το όποιο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, κάθε επιβάτης κρουαζιερόπλοιου δαπανά στην τοπική οικονομία 60 ευρώ ανά κεφαλή και ανά ημέρα, με επισκέψεις σε μουσεία, εστιατόρια, καταστήματα ή συμμετέχοντας εκδρομές και μεταφορές.

Με την TUI Destination Experiences, ο όμιλος διαθέτει δική του υποδομή για παροχή υπηρεσιών σε ολόκληρη την Ελλάδα, απασχολώντας 1.700 εργαζόμενους στην Αθήνα και σε 17 γραφεία σε διάφορες περιοχές και νησιά της Ελλάδας, αναπτύσσοντας και προσφέροντας ένα διαφοροποιημένο πακέτο δραστηριοτήτων και εκδρομών, με ιδιαίτερη έμφαση στη βιωσιμότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.