Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΔΙΑΛΟΓΟΙ: Ξενυχτώντας στην Αθήνα – Αύγουστος 2019

ΔΙΑΛΟΓΟΙ: Ξενυχτώντας στην Αθήνα – Αύγουστος 2019

Τον Αύγουστο, οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ ξενυχτούν στην Αθήνα και σας προσκαλούν στην Πλατεία Μαβίλη, την Τετάρτη 28 Αυγούστου στις 22:00. Τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού βρισκόμαστε στο κέντρο της Αθήνας και προετοιμαζόμαστε για μια καλοκαιρινή έξοδο στην Πλατεία που έχει σημαδέψει γενιές και γενιές. Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι, συζητώντας για την Αθήνα το βράδυ, με επιχειρηματίες, κατοίκους και λάτρεις του κέντρου, ακούγοντας μουσικές και τρώγοντας «βρώμικο».

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν οι:

Εύα Θεοτοκάτου, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Dj
Κώστας Λειβαδάς, Συνθέτης, Στιχουργός, Ερμηνευτής
Γιάννης Οικονομίδης, Ιδιοκτήτης της «καντίνας Μαβίλη»
Εύη Σιδηροπούλου, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Dj 
Κωνσταντίνος Τζούμας, Ηθοποιός, Ραδιοφωνικός Παραγωγός, Συγγραφέας
Laternative: Σταύρος Διοσκουρίδης, Δημοσιογράφος – Παναγιώτης Μένεγος, Δημοσιογράφος

Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό και η συμμετοχή εξασφαλίζεται με ηλεκτρονική εγγραφή και με σειρά προτεραιότητας. Για εγγραφή πατήστε εδώ

*Λόγω της αναμενόμενης προσέλευσης στην εκδήλωση, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους και τις φίλες που έχουν εγγραφεί και θα παρευρεθούν στην εκδήλωση πως οι θέσεις θα είναι διαθέσιμες βάσει προτεραιότητας.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τον ιστότοπο του ΙΣΝ, στο www.SNF.org/live και το οπτικοακουστικό και ηχητικό αρχείο θα είναι, στη συνέχεια, διαθέσιμο στον ιστότοπο του ΙΣΝ.

Τους ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ επιμελείται και συντονίζει η Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.