Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Γρ.Τάσιος: Μεγάλο στοίχημα για τα επόμενα χρόνια η επαναφορά του οδικού τουρισμού...

Γρ.Τάσιος: Μεγάλο στοίχημα για τα επόμενα χρόνια η επαναφορά του οδικού τουρισμού από την κεντροδυτική Ευρώπη

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γρηγόρης Τάσιος

Χρονιά “διόρθωσης” χαρακτήρισε το 2019 ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γρηγόρης Τάσιος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Sport24 103.3 radio.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΞ επισήμανε ότι μετά από δύο πολύ καλές χρονιές, η φετινή παρουσιάζει πτώση στις διανυκτερεύσεις σε ποσοστό 15% στην ηπειρωτική και 10% στη νησιωτική Ελλάδα με γενναίες προσφορές ξενοδοχείων και  μειωμένο μέσο όρο εσόδων.

Το 2019 χτυπά καμπανάκι για το 2020“, τόνισε και σημείωσε ότι το μεγάλο στοίχημα για τα επόμενα χρόνια είναι η επαναφορά του οδικού τουρισμού απο την κεντροδυτική Ευρώπη.

Μετά το πλήγμα που κατάφερε ο πολυήμερος ακτοπλοϊκός αποκλεισμός της Σαμοθράκης, ο επικεφαλής της ΠΟΞ υπογράμμισε για άλλη μια φορά ότι η χώρα χρειάζεται υποδομές και ανανέωση, ενώ αναφερόμενος στο δεκαετές στρατηγικό πλάνο που εξήγγειλε η κυβέρνηση, ζήτησε συνεργασία και διάλογο με τους φορείς του τουρισμού για να εκλείψουν οι χρόνιες παθογένειες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.