Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά H Paths of Greece και η Hikers Friendly Hotels στην 1η GREEK...

H Paths of Greece και η Hikers Friendly Hotels στην 1η GREEK PANORAMA στο Ζάππειο για τον Εναλλακτικό Τουρισμό

H Paths of Greece και η Hikers Friendly Hotels στην 1η GREEK PANORAMA στο Ζάππειο για τον Εναλλακτικό Τουρισμό
Celestyal Cruises

Η Paths of Greece και τα Hikers Friendly Hotels υποστηρίζουν και θα συμμετάσχουν ενεργά στην 1η Έκθεση GREEK PANORAMA για τον Εναλλακτικό Τουρισμό, στο Ζάππειο Μέγαρο, από στις 15-16 Νοεμβρίου 2019. 

Η Paths of Greece είναι Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση η οποία ασχολείται ενεργά την τελευταία δεκαετία με την ανάπτυξη και την προβολή πεζοπορικών προορισμών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι μέλος του Παγκόσμιου Δικτύου Μονοπατιών (World Trails Network) και ανάμεσα στα έργα της συγκαταλέγονται τα μονοπάτια της Σίφνου, της Τήνου, των Κυθήρων, της Ιθάκης, κ.ά.

Ένα από τα καινοτόμα προγράμματα της Paths of Greece είναι και η Πιστοποίηση Hikers Friendly Hotels η οποία δημιουργεί ένα οικοσύστημα μεταξύ των ξενοδοχείων που πιστοποιούνται, των Tour Operators πεζοπορικού τουρισμού και των μονοπατιών του τόπου.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον κ. Φοίβο Τσαραβόπουλο, info@pathsofgreece.gr ή επισκευθείτε την ιστοσελίδα www.pathsofgreece.gr.

Η συμμετοχή της Paths of Greece και της Hikers Friendly Hotels θα περιλαμβάνει περίπτερο Εκθέτη και παρουσιάσεις / workshops, για τις ημέρες του κοινού (15-16 Νοεμβρίου, Ζάππειο Μέγαρο), καθώς και κεντρική ομιλία στο Forum την ημέρα επαγγελματιών με Hosted Buyers συναντήσεις, στις 14 Νοεμβρίου, στο Radisson Blu Park Hotel.

Στόχος της συνεργασίας της Paths of Greece και των Hikers Friendly Hotels με την παρουσία τους στην έκθεση GREEK PANORAMA – είναι η στήριξη και η ανάδειξη ήπιων τουριστικών δραστηριοτήτων σε αρμονία με την ελληνική φύση – με επίκεντρο πάντα τον πεζοπορικό τουρισμό της χώρας μας.

Η GREEK PANORAMA διοργανώνεται από την εταιρία North Events και τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Τουρισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Παγκόσμιου Συμβούλιου Αειφόρου Τουρισμού (GSTC), του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FedHATTA), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) και της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ). Η έκθεση διοργανώνεται από την εταιρεία North Events, με πολύχρονη εμπειρία στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού και της γαστρονομίας στο εξωτερικό, μέσα από τις εκθέσεις και Roadshow, στις σκανδιναβικές χώρες, στην Πολωνία, τη Ρουμανία και τις ΗΠΑ. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.