Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Grecotel Filoxenia, το πρώτο 5G ξενοδοχείο στην Ελλάδα

Grecotel Filoxenia, το πρώτο 5G ξενοδοχείο στην Ελλάδα

Grecotel Filoxenia, το πρώτο 5G ξενοδοχείο στην Ελλάδα

Το ξενοδοχείο Filoxenia του Ομίλου Ν.Δασκαλαντωνάκη – Grecotel γίνεται η πρώτη 5G ξενοδοχειακή μονάδα στην Ελλάδα που εγκαινιάζει μια εντελώς νέα εμπειρία επικοινωνίας για τους επισκέπτες της. Συγκεκριμένα, το πολυτελές Filoxenia στην Καλαμάτα καλύπτεται απόλυτα με τεχνολογία υψηλών ταχυτήτων 5G, καθώς η εταιρεία τηλεπικοινωνιών WIND Ελλάς, έθεσε σε λειτουργία στις 12 Ιουλίου το πρώτο πιλοτικό δίκτυο σε συνθήκες πόλης.

Ο κ. Ηλίας Κυριακάκης, μέλος του Δ.Σ. και CIO του Ομίλου Grecotel, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ευτυχείς που το ξενοδοχείο μας Filoxenia της Καλαμάτας επιλέχτηκε για την πιλοτική εφαρμογή του δικτύου 5G της Wind, ενσωματώνοντας και αξιοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας. Τα δίκτυα πέμπτης γενιάς (5G) αλλάζουν ολοκληρωτικά την αντίληψη για το τι είναι τεχνολογικά εφικτό. Στη νέα ψηφιακή εποχή, οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις πρέπει να μετασχηματίσουν όλες τις λειτουργίες υποδοχής και φιλοξενίας των επισκεπτών τους και να προσαρμοστούν στα νέα τεχνολογικά δεδομένα, κάτι που στη Grecotel αποτελεί πεποίθηση και πρακτική».

Σημειώνεται, ότι το πολυτελές Grecotel Filoxenia βρίσκεται στην ομορφότερη γωνιά του Μεσσηνιακού κόλπου, πάνω σε μια μαγευτική παραλία με κρυστάλλινα νερά. Σε μια καταπράσινη έκταση 40 στρεμμάτων, δίπλα στη θάλασσα σας καλωσορίζουν υπέροχα φωτεινά δωμάτια με μοναδική θέα. Χαλαρώστε στην πισίνα με το υδρομασάζ και αφεθείτε στα χέρια των θεραπευτών στο Olive Spa. Περπατώντας στην promenade δίπλα στη θάλασσα και κάτω από τους φοίνικες κάντε βόλτες με τα πόδια στην Καλαμάτα με τα υπέροχα νεοκλασικά και ιστορικά κτίρια, τα παραδοσιακά ταβερνάκια και το διάσημο πολιτιστικό φεστιβάλ. Ιδανική αφετηρία για εκδρομές για να ανακαλύψετε τη μαγευτική Μάνη και τις ατέλειωτες ομορφιές της Μεσσηνίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.