Αρχική Δήμοι Φιλοξενία του αντιπροέδρου της Ένωσης Ιταλών bloggers από τον Δήμο Αλοννήσου

Φιλοξενία του αντιπροέδρου της Ένωσης Ιταλών bloggers από τον Δήμο Αλοννήσου

Στο επίκεντρο σημαντικών δημοσιογραφικών αποστολών από την Ευρώπη βρέθηκε και τον Ιούλιο η Αλόννησος στο πλαίσιο των προγραμματισμένων δράσεων προβολής του Δήμου.

Μετά το ταξίδι εξοικείωσης κορυφαίων bloggers και δημοσιογράφων του καταδυτικού Τουρισμού από Ιταλία και Γερμανία σε συνεργασία με τα αντίστοιχα Γραφεία ΕΟΤ, ακολούθησε η επίσκεψη καθιερωμένων Πολωνών bloggers οικογενειακών διακοπών έπειτα από προγραμματισμένη συνάντηση των εκπροσώπων του Δήμου Αλοννήσου στην έκθεση Τουρισμού Grekland Panorama στη Βαρσοβία τον περασμένο Δεκέμβριο. Στη συνέχεια σειρά είχε η φιλοξενία του Αντιπροέδρου της Εθνικής Ένωσης Bloggers της Ιταλίας κυρίου Alessandro Bertini στο διάστημα 3 έως 7 Ιουλίου.

Ο κ. Bertini, που συνδευόταν από συνεργάτη του, επισκέφθηκε τον ανεπιτήδευτο παράδεισο των Σποράδων αφού πρώτα είχε ενημερωθεί για τις δυνατότητες του προορισμού από την εταιρία συμβούλων του Δήμου, REMAKE Marketing στην διεθνή έκθεση Τουρισμού BIT στο Μιλάνο τον Φεβρουάριο. Ο έγκριτος Ιταλός blogger διατηρεί καθιερωμένο ταξιδιωτικό website- blog που σημειώνει σημαντικές επιδόσεις στο διαδίκτυο, με πάνω από 1.800.000 page views, 650.000 unique visitors και 36.000 influential followers σε facebook, youtube και instagram.

Στο πλαίσιο της φιλοξενίας του στην Αλόννησο που οργανώθηκε με προσωπική φροντίδα της κυρίας Ιωάννας Βαφίνη, αναπληρωματικού μέλους της Επιτροπής Τουρισμού, ο δημοσιογράφος ξεναγήθηκε σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος του προορισμού, γεύτηκε την τοπική κουζίνα, συμμετείχε σε δραστηριότητες, μαγεύτηκε από την Παλιά Αλόννησο και γοητεύτηκε από την τοπική φιλοξενία.

Άμεσος στόχος του είναι να δημιουργήσει σειρά αφιερωμάτων για όλες τις πτυχές της Αλοννήσου προκειμένου οι εκατοντάδες χιλιάδες πιστοί αναγνώστες του να ενημερωθούν για τον ονειρεμένο προορισμό, συμμετέχοντας σε ένα νοερό ταξίδι μέσα από εικόνες και γλαφυρές περιγραφές.

«Δίνουμε το «παρών» σε όλες τις αγορές ενδιαφέροντος του προορισμού αναδεικνύοντας κάθε φορά διαφορετικά στοιχεία του Τουριστικού μας προϊόντος. Το πιο σπουδαίο από όλα είναι πως δημιουργούμε νέες φίλους πρόθυμους να στηρίξουν και να προβάλουν την Αλόννησο διεθνώς σε διαφορετικά πεδία. Αυτή άλλωστε είναι και η παρακαταθήκη μας για την προβολή του προορισμού σε ορίζοντα πολλών ετών», δήλωσε αναφορικά με τα δημοσιογραφικά ταξίδια ο Δήμαρχος Αλοννήσου, κ. Πέτρος Βαφίνης που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά όλες τις Τουριστικές επιχειρήσεις που στέκονται δίπλα στο Δήμο στον αδιάκοπο αγώνα που κάνει για την ανάπτυξη και προβολή του νησιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.