Αρχική Βραβεία Διάκριση της Marine Tours στα Βραβεία “Diamonds of the Greek Economy”

Διάκριση της Marine Tours στα Βραβεία “Diamonds of the Greek Economy”

Η Marine Tours αναδείχθηκε ως μία από τις δυναμικότερες και πλέον σημαντικές ελληνικές επιχειρήσεις, λαμβάνοντας τον τίτλο “Diamonds Of The Greek Economy 2019”, στην ομώνυμη τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιούλη 2019 στο ξενοδοχείο Μεγάλη  Βρεταννία.

Τα βραβεία “Diamonds Of The Greek Economy” διοργανώνονται από τον εκδοτικό οίκο “Νew Times” και υπό την αιγίδα του ΣΕΒ, αποτελώντας έναν από τους πιο καταξιωμένους θεσμούς που σκοπό έχουν την προαγωγή της επιχειρηματικής αριστείας.

Στην φετινή εκδήλωση, που τίμησαν με την παρουσία τους περισσότεροι από 500 εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, μεταξύ άλλων και εκπρόσωποι πολιτικών φορέων, πρεσβειών και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, η Marine Tours έλαμψε ως «Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας» έπειτα από  αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε λαμβάνοντας υπόψη τους οικονομικούς δείκτες, την ρευστότητα, την κερδοφορία της αλλά και την ευρύτερη προσφορά της στην κοινωνία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου, που παρέλαβε το βραβείο, εξέπεμψε ισχυρό μήνυμα για την ανάπτυξη της Marine Tours, αναφέροντας: “Αυτή η διάκριση μας γεμίζει με απέραντη χαρά και υπερηφάνεια, αλλά και με τεράστια ευθύνη να συνεχίσουμε την αδιάκοπη εξέλιξή μας με στόχο την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, την καινοτομία και την αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Η μακροχρόνια εμπιστοσύνη των πελατών και των συνεργατών της Marine Tours  άλλωστε, είναι το μεγαλύτερο βραβείο για εμάς.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.