Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Ιbis Styles Athens Routes θα ανοίξει τις πύλες του στις 10...

Το Ιbis Styles Athens Routes θα ανοίξει τις πύλες του στις 10 Αυγούστου

Το Ιbis Styles Athens Routes, το 4άστερο ξενοδοχείο του γαλλικού Ομίλου Accor στην Αθήνα, θα ανοίξει τις πύλες του στις 10 Αυγούστου.

Η πολυτελής μονάδας βρίσκεται στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 109-111, εκεί όπου παλαιότερα στεγάζονταν τα γραφεία της Ελευθεροτυπίας.

Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν η πρεμιέρα να γίνει νωρίτερα, στη διάρκεια του Ιουνίου, ώστε να συμπέσει με το αυξημένο τουριστικό ρεύμα στη χώρα μας.

Ωστόσο κάποιες μικρολεπτομέρειες μετέβαλλαν το χρονοδιάγραμμα.

Τον Ιανουάριο του 2018 ανακοινώθηκε η υπογραφή της συμφωνίας franchise για τη λειτουργία του πρώτου ξενοδοχείου Ibis Styles στην πρωτεύουσα, από τον όμιλο Accor και την ελληνική G. Lymperakis Invest OE.

Το κόστος αναμόρφωσης και ανακατασκευής για τη μετατροπή των παλιών γραφείων σε 4άστερη ξενοδοχειακή μονάδα, ανήλθε στο ποσό των 8 εκατ. ευρώ.

Το ibis Styles Athens Routes διαθέτει 89 δωμάτια, εστιατόριο, roof top bar με πανοραμική θέα προς την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό, αίθουσα συνεδριών και εκδηλώσεων, υπόγειο parking κ.α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.