Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Zeus International πλειοδότρια μισθώτρια του ξενοδοχείου Κάνιγγος 21 για 30...

Η Zeus International πλειοδότρια μισθώτρια του ξενοδοχείου Κάνιγγος 21 για 30 χρόνια

Ο Όμιλος της Zeus International, μέσω της θυγατρικής εταιρείας Seaside East Riviera, ανακηρύχθηκε πλειοδότρια μισθώτρια, στην Διακήρυξη Ανοιχτού Διεθνούς Διαγωνισμού που έτρεξε το Τ.Ε.Α. Ε.Α.Π.Α.Ε. (Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης – Επικούρησης Ασφαλιστών και Προσωπικού Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων), του ακινήτου στην οδό Κάνιγγος 21 που λειτουργούσε πριν λίγα χρόνια ως ξενοδοχείο, αναλαμβάνοντας την μίσθωσή του για τα επόμενα 30 χρόνια.

Η Zeus International, o ταχύτερα αναπτυσσόμενος όμιλος εκμετάλλευσης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων, θα δρομολογήσει άμεσα την πλήρη ανακαίνιση του κτιρίου 3.500τμ., μία επένδυση που προβλέπεται να ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Η δυναμικότητα του ξενοδοχείου, που θα ξεκινήσει την λειτουργία του μέσα στο 2020, ανέρχεται σε 74 δωμάτια, εστιατόριο & bar και roof garden και θα αποτελέσει το τέταρτο ξενοδοχείο του Ομίλου στην Αθήνα.

Η Zeus International παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής, διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων διαθέτοντας μία έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων στελεχών, τεχνικών και συμβούλων. Οι περιοχές που δραστηριοποιείται είναι η Ελλάδα, η Κύπρος, η Ρουμανία, η Κροατία, η Βουλγαρία και Ιταλία, αποτελώντας βασικό στρατηγικό εταίρο των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών αλυσίδων στον κόσμο (Wyndham Hotels & Resorts, Hilton) καθώς και μεγάλων θεσμικών επενδυτών στην νοτιοανατολική Ευρώπη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.