Αρχική Δήμοι Στο Λονδίνο ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Μπρούλιας για τη σύνοδο των Δημάρχων...

Στο Λονδίνο ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Μπρούλιας για τη σύνοδο των Δημάρχων των Πρωτευουσών της Ε.Ε.

Στο Λονδίνο μεταβαίνει σήμερα Δευτέρα 24 Ιουνίου ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Μπρούλιας, προκειμένου να συμμετάσχει στον ετήσιο διάλογο των Δημάρχων των Πρωτευουσών των Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Ο διάλογος, ο οποίος λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο της Αστικής Ατζέντας της ΕΕ, αποτελεί το βασικό πολιτικό πυλώνα προώθησης της αστικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στη διάσκεψη αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότερες από είκοσι (20) πόλεις, μεταξύ των οποίων το Παρίσι, το Άμστερνταμ, το Βερολίνο, οι Βρυξέλλες, η Λευκωσία, το Δουβλίνο, το Ελσίνκι, η Βαρσοβία κ.ά. 

Η φετινή διοργάνωση του διαλόγου λαμβάνει ένα ξεχωριστό συμβολισμό αφού διεξάγεται στο Λονδίνο. Το Λονδίνο διεκδίκησε, με πρωτοβουλία του δημάρχου Sadiq Khan, τη διοργάνωση του φετινού διαλόγου εν μέσω των διαδικασιών για το Brexit. Πέραν της Αστικής Ατζέντας, οι δήμαρχοι των Πρωτευουσών της ΕΕ αναμένεται να συζητήσουν για το θέμα της αντιμετώπισης του βίαιου εξτρεμισμού στα αστικά κέντρα. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.