Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Alitalia είναι η πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο κατά τους...

Η Alitalia είναι η πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο κατά τους πρώτους 5 μήνες του 2019

Στοιχεία πιστοποιημένα από την αξιόπιστη ανεξάρτητη εταιρεία των ΗΠΑ FlightStats

Ρώμη, 7 Ιουνίου 2019 – Με το 87,9% των πτήσεων να προσγειώνονται στην ώρα τους, η Alitalia επιβεβαιώνεται ως η πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο κατά τους πρώτους πέντε μήνες του 2019. Το επιβεβαιώνει η FlightStats, αξιόπιστη ανεξάρτητη εταιρεία των ΗΠΑ που κάθε μήνα καταρτίζει την κατάταξη των μεγάλων παγκόσμιων αεροπορικών εταιρειών με γνώμονα την συνέπεια, συγκρίνοντας τα στοιχεία αερομεταφορέων αντίστοιχου μεγέθους και δικτύου.

Η ανάλυση της FlightStats κατέγραψε ότι η Alitalia τον Μάϊο του τρέχοντος έτους κατέλαβε την τρίτη θέση μεταξύ των ευρωπαϊκών αεροπορικών εταιρειών, με δείκτη συνέπειας 84%, υψηλότερο κατά 5,2 ποσοστιαίες μονάδες από τον μέσο όρο συνέπειας των παγκόσμιων αεροπορικών εταιρειών (78,8%). Η ιταλική αεροπορική εταιρεία κατέλαβε την ενδέκατη θέση στην παγκόσμια κατάταξη: το μηνιαίο αποτέλεσμα επηρέασαν ορισμένοι εξωτερικοί και έκτακτοι παράγοντες, όπως το έκτακτο κύμα κακοκαιρίας που έπληξε αρκετά ιταλικά αεροδρόμια, και η δυσλειτουργία των τεχνολογικών υπηρεσιών που παρείχαν ορισμένοι διεθνείς προμηθευτές που επιβράδυναν τις πτητικές λειτουργίες στις 5 και 14 Μαΐου. Ωστόσο, η Alitalia διατήρησε την πρώτη θέση στην κατάταξη των πιο συνεπών αερομεταφορέων του κόσμου τους πρώτους πέντε μήνες του τρέχοντος έτους.

Η FlightStats είναι μία από τις λίγες εταιρείες παροχής υπηρεσιών δεδομένων που παρακολουθεί σχεδόν κάθε πτήση που πραγματοποιεί κάθε αεροπορική εταιρεία. Για τον καθορισμό της συνέπειας, η Flightstats ακολουθεί την μέθοδο “Α14”, δηλαδή με μία ανοχή 14 λεπτών στην άφιξη σε σύγκριση με την προγραμματισμένη ώρα προσγείωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.