Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΤΡΑΙΝΟΣΕ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ζητά συγγνώμη από τους επισκέπτες του Τραίνου του Πηλίου)

ΤΡΑΙΝΟΣΕ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ζητά συγγνώμη από τους επισκέπτες του Τραίνου του Πηλίου)

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ζητά συγγνώμη από τους επισκέπτες του Τραίνου του Πηλίου για την αναστάτωση που προκλήθηκε το αμέσως προηγούμενο διάστημα με την προσωρινή παύση λειτουργίας του.

Η αδυναμία εκτέλεσης των δρομολογίων στο Τραινάκι του Πηλίου, το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Μαΐου και το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Ιουνίου, ήταν αποτέλεσμα έλλειψης μηχανοδηγών. Η Εταιρεία, μέχρι και την τελευταία στιγμή, επιχείρησε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, αλλά δεν κατέστη δυνατόν.

Αυτονόητο είναι ότι, όσοι επιβάτες είχαν ήδη εκδώσει εισιτήρια για να ταξιδέψουν στην διαδρομή αυτή αποζημιώθηκαν ή θα αποζημιωθούν από τα εκδοτήρια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στον ΣΣ Βόλου.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στηρίζει το Τραίνο του Πηλίου, τόσο ως σιδηροδρομικό μνημείο όσο και ως στοιχείο της τοπικής παράδοσης και πολιτιστικής κληρονομιάς. Ενημερώνει, λοιπόν, το επιβατικό κοινό και τους επισκέπτες του Βόλου ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 8 & 9 Ιουνίου, όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια του τραίνου του Πηλίου θα εκτελεστούν κανονικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.