Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συμμετοχή του ΕΟΤ σε roadshows δύο γερμανικών T.Os

Συμμετοχή του ΕΟΤ σε roadshows δύο γερμανικών T.Os

Συμμετοχή του ΕΟΤ σε roadshows δύο γερμανικών T.Os
Celestyal Cruises

Στο πλαίσιο της εθνικής τουριστικής πολιτικής για υλοποίηση δράσεων δημοσίων σχέσεων με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και τουρισμό 365 μέρες το χρόνο, η Υπηρεσία ΕΟΤ Γερμανίας συμμετείχε σε roadshows που διοργάνωσαν τις προηγούμενες ημέρες δύο από τους κυριότερους γερμανικούς T.Os.

Συγκεκριμένα, στις 11, 12 και 13 Ιουνίου έλαβε μέρος σε εκδηλώσεις του Τ.Ο  Schauinsland-Reisen, που πραγματοποιήθηκαν στο Bad Zwischenahn, στην Βρέμη και στο Αμβούργο, αντιστοίχως, ενώ στις 18, 19 και 24 Ιουνίου συμμετείχε σε ενημερωτικά events του Τ.Ο  FTI Touristik, τα οποία διοργανώθηκαν, αντίστοιχα, στην Βρέμη, το Ανόβερο και τη Δρέσδη. Στις εκδηλώσεις αυτές συμμετείχαν ανά πόλη περίπου 60 εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων που συνεργάζονται με τους συγκεκριμένους T.Os, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν διεξοδικά από την αναπληρώτρια προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Γερμανίας κα Αρετή Πρίνου για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας ως προορισμού διακοπών για όλο το χρόνο.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν, επίσης, το info desk της Ελλάδας, όπου τους δόθηκαν πληροφορίες και τους διανεμήθηκε έντυπο προωθητικό υλικό, ενώ σε έναν νικητή κλήρωσης ανά πόλη προσφέρθηκαν ως φιλοφρονητικό δώρο ελληνικά κρασιά, πάνινο σακίδιο ώμου και πετσέτα με το λογότυπο του ΕΟΤ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.