Αρχική Δήμοι Πέτρος Φιλίππου: Η νέα διοίκηση θα είναι διοίκηση όλων των πολιτών και...

Πέτρος Φιλίππου: Η νέα διοίκηση θα είναι διοίκηση όλων των πολιτών και όλων των δημοτικών ενοτήτων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο, η συνάντηση ενημέρωσης του νέου Δημάρχου Σαρωνικού, Πέτρου Φιλίππου από τον απερχόμενο Δήμαρχο Γιώργο Σωφρόνη για τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο. Τη συνάντηση ζήτησε ο νέος δήμαρχος, στο κλίμα της συνεργασίας και στο πνεύμα της συναίνεσης που επιβάλλει το εκλογικό αποτέλεσμα.

Μετά τη συνάντηση ο Πέτρος Φιλίππου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ζήτησα αυτή την ενημέρωση από τον κ. Σωφρόνη, ώστε να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος. Μπροστά μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε σοβαρά ανεπίλυτα – από την προηγούμενη διοίκηση – ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας, να διορθώσουμε ανεπάρκειες και αρρυθμίες στη θεσμική λειτουργία του Δήμου μας, να οργανώσουμε ένα νέο πρότυπο μοντέλο λειτουργίας ανοικτό και φιλικό στον πολίτη, κυρίως να δουλέψουμε συστηματικά και οργανωμένα ώστε να αξιοποιήσουμε τα μεγάλα κονδύλια από την Περιφέρεια, από τα οποία δεν πρέπει να χαθεί ούτε ένα ευρώ, ούτε ένα έργο.
Μπροστά μας έχουμε μια και μοναδική πρόκληση: να δουλέψουμε για το Δήμο Σαρωνικού, για ένα Δήμο που αξίζει να ζούμε και να δημιουργούμε.
Και στο πλαίσιο της πρόκλησης αυτής, η νέα διοίκηση θα είναι διοίκηση όλων των πολιτών και όλων των δημοτικών ενοτήτων. Θα προσπαθήσουμε να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις του Σαρωνικού και όλους τους πολίτες, όπως άλλωστε κάναμε καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.
Και είναι σαφής η εντολή των πολιτών προς την κατεύθυνση αυτή, μακριά από διχαστικές ρητορικές, από κομματικές περιχαρακώσεις και κομματικά καπέλα. Μακριά από αλαζονικές συμπεριφορές που συχνά υιοθετεί η διοίκηση.
Μακριά από εμπαθείς πρακτικές που συχνά δημιουργεί η πόλωση.
Η επόμενη μέρα για το Δήμο μας ξεκίνησε!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.