Home Ειδήσεις στα Ελληνικά ΕΤΑΔ: Σχετικά με την Διαμάχη της με την Εταιρεία « Αττικός Ήλιος»

ΕΤΑΔ: Σχετικά με την Διαμάχη της με την Εταιρεία « Αττικός Ήλιος»

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ. Α.Ε) ενημερώνει σχετικά με την Διαμάχη της με την Εταιρεία « Αττικός Ήλιος» τα εξής:

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου ( Η ΕΤΑΔ. Α.Ε), σε συνέχεια της πολύχρονης δικαστικής διαμάχης της με την Εταιρεία « Αττικός Ήλιος» πληροφορήθηκε την Πέμπτη 13.06.2019, (αργά το μεσημέρι), από τις Ελληνικές Τράπεζες, ότι εκκρεμεί εναντίον της κατασχετήρια έκθεση, για υποτιθέμενη απαίτηση ύψους 43.965.050 €. Η κατάσχεση αυτή έγινε χωρίς σχετικό τίτλο και ήταν καθ’ όλα παράνομη.

Η ΕΤΑΔ. Α.Ε, έχοντας πάντα ως κύριο γνώμονα την διασφάλιση και προάσπιση τόσο του Δημοσίου Συμφέροντος όσο και των συμφερόντων της ιδίας της εταιρείας, αντέδρασε άμεσα και αποτελεσματικά. Την Παρασκευή (14.06.2019) το πρωί, προσέφυγε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για την ακύρωση της κατάσχεσης, εκπροσωπούμενη από τον Δ/ντα Σύμβουλο Γ. Τερζάκη. Με προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου έγινε δεκτή η αίτηση και ήρθη η δέσμευση. Την εταιρεία εκπροσώπησε ο καθηγητής Λ. Κιτσαράς.  

Η Απόφαση της προσωρινής διαταγής είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ΕΤΑΔ Α.Ε. η οποία προχωράει περαιτέρω καθώς εξετάζει τώρα την προσφυγή της στην πολιτική και ποινική δικαιοσύνη για την ενέργεια της Αττικός Ήλιος Α.Ε και τη ζημιά που της προκλήθηκε.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.