Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά To TEDx University of Piraeus επιστρέφει το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 στο...

To TEDx University of Piraeus επιστρέφει το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

TEDxUniversityofPiraeus

Switch Perspective

Σάββατο 18 Μαΐου 2019  

Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

To TEDxUniversityofPiraeus επιστρέφει το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για να προωθήσει ιδέες που αξίζει να διαδοθούν! Θέμα της φετινής και 7ης, κατά σειρά, εκδήλωσης είναι το SWI.PE, ο επαναπροσδιορισμός του ευρέως διαδεδομένου στα social media, και όχι μόνο, όρου. Το ‘swipe’ μετατρέπεται σε ‘Switch Perspective’ και μας δίνει το σκοπό της φετινής εκδήλωσης, που δεν είναι άλλος από το να δούμε τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά.                                           

Η ζωή μας χαρακτηρίζεται από την ταχύτητα και τις συνεχείς αλλαγές. Προκειμένου να προσαρμοστούμε στη νέα κατάσταση, χρειάζεται να «βγούμε» από το δικό μας οπτικό πεδίο και να δούμε τα πράγματα από άλλη οπτική, ώστε να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα και άποψη. Οι ομιλίες που θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο του event έχουν ως σκοπό να δείξουν μία άλλη πτυχή σε διάφορους τομείς, που ίσως μέχρι σήμερα να μην έχουμε αντιληφθεί. Ομιλητές από το χώρο της επιχειρηματικότητας, του engineering του marketing, της ψυχαγωγίας θα σας παρουσιάσουν, μεταξύ άλλων, τη δική τους οπτική πάνω στο εκάστοτε αντικείμενο, αλλά και το πώς αυτή χρειάστηκε να αλλάξει ώστε να καταφέρουν κάτι παραπάνω. Τις ομιλίες θα πλαισιώσουν 4 μοναδικά performances, ενώ διάφορα workshops θα πραγματοποιηθούν μεταξύ των sessions. Μετά το τέλος της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει after party στο φουαγιέ του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το SWI.PE έχει ξεκινήσει. Κλείσε τώρα τη θέση σου εδώ: https://www.eventbrite.com/e/tedxuniversityofpiraeus-2019-swipe-tickets-60684497967

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να ακολουθήσεις στους λογαριασμούς του TEDxUniversityofPiraeus σε Facebook και Instagram.

Πληροφορίες

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος, Τ.Κ. 177 78, Τηλ. 210 3418550 & 210 3418579
Facebook: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης – Michael Cacoyannis Foundation
Twitter: @MCF_MCacoyannis
Instagram: @mcf.gr | Hashtag: #MCF
Youtube: MCacoyannisF

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.