Αρχική Αεροπορικά Νέα H VOLOTEA ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ –...

H VOLOTEA ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΑΥΞΗΣΗ 250% ΤΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Η Volotea γιορτάζει με την ανακοίνωση δύο νέων δρομολογίων προς το Ντουμπρόβνικ και τη Ρόδο

Το 2019 η Volotea προσφέρει 520.000 θέσεις προς 10 προορισμούς αυξάνοντας κατά 51% την προσφερόμενη χωρητικότητα

Volotea, η αεροπορική εταιρεία που συνδέει πόλεις μεσαίου και μικρού μεγέθους στην Ευρώπη, γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της βάσης της στην Αθήνα. Με την αφορμή αυτή, η εταιρεία ξεκίνησε 2 νέα δρομολόγια, προς το Ντουμπρόβνικ και τη Ρόδο. Το 2019 η Volotea προσφέρει τρεις νέους προορισμούς και περισσότερες από 520.000 θέσεις.

Από την έναρξη της βάσης της το Μάιο 2018, η Volotea έχει μεταφέρει 360,000 επιβάτες στην Αθήνα, αύξηση που ξεπερνά κατά 250% τους 103.000 επιβάτες της προηγούμενης 12μηνης περιόδου. Αυτό το χρόνο ηVolotea ενισχύει την προσφορά της προσθέτοντας νέους προορισμούς, αυξάνοντας τη χωρητικότητά της και δημιουργώντας τοπικές θέσεις εργασίας, οι οποίες θα αυξηθούν με την τοποθέτηση ενός δεύτερου Boeing 717 στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Το 2019, η Volotea επιχειρεί περισσότερες από 4.200 πτήσεις διαθέτοντας περισσότερες από 520.000 θέσεις, μια αύξηση της τάξης του 51%.

Με τα νέα δρομολόγια που ξεκίνησαν πρόσφατα, η Volotea θα εξυπηρετεί από  την Αθήνα ένα σύνολα 10 προορισμών: 4 δρομολόγια στο εσωτερικό (Σαντορίνη, Μύκονος, Ηράκλειο και Ρόδος), 4 στην Ιταλία (Βενετία, Μπάρι, Γένοβα και Βερόνα), 1 στην Κροατία (Ντουμπρόβνικ) και ακόμα ένα στη Γαλλία (Στρασβούργο) το οποίο θα ξεκινήσει τον Ιούνιο.

Τα νέα πρόσφατα δρομολόγια είναι:

  • Ρόδος: Από 26 Απριλίου, 25.750 θέσεις και 4 εβδομαδιαίες πτήσεις κάθε Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή.
  • Ντουμπρόβνικ:  Από 27 Απριλίου, 13.750 θέσεις και 2 εβδομαδιαίες πτήσεις κάθε Τετάρτη και Σάββατο..

«Ο πρώτος χρόνος της βάσης μας στην Αθήνα ήταν εντυπωσιακός από κάθε άποψη. Ήταν το πιο επιτυχημένο άνοιγμα βάσης στα επτά χρόνια της Volotea. Το κοινό καλωσόρισε την εμπορική πρότασή μας, την οποία και ενισχύουμε με περισσότερες πτήσεις και επιπλέον προορισμούς. Η ελληνική αγορά έχει σπουδαία δυναμική και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε τόσο στην ανάπτυξη του αεροδρομίου της Αθήνας όσο και στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας με τη δημιουργία άμεσων θέσεων εργασίας και τον περιορισμό της εποχικότητας, επεκτείνοντας τις πτήσεις μας κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές», δήλωσε ο Carlos Muñoz, ιδρυτής και CEO της Volotea.

«Η στρατηγική απόφαση της Volotea να επεκτείνει, από τον περασμένο Μάιο, την ανάπτυξή της στην Αθήνα με τη δημιουργία βάσης στο αεροδρόμιό μας συνέβαλε στη διεύρυνση των ταξιδιωτικών επιλογών του επιβατικού κοινού, τόσο στο δίκτυο του εσωτερικού, όσο και στο δίκτυο του εξωτερικού, και παράλληλα ενίσχυσε σημαντικά τη διασυνδεσιμότητα της πόλης μας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τις πολύ θετικές επιδόσεις της εταιρείας στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της βάσης της, και  συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τον αεροπορικό συνεργάτη μας, με στόχο την περαιτέρω διεύρυνση και ανάπτυξή της δραστηριότητάς του από και προς το αεροδρόμιό μας», δήλωσε η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019  η χρονική ακρίβεια πτήσεων της Volotea άγγιξε το 84,06%. (on time rate). Η Volotea ξεχωρίζει ως η πιο χρονικά ακριβής ευρωπαϊκή εταιρεία στην κατηγορία της το πρώτο τρίμηνο του 2019, σύμφωνα με τη στατιστική ανάλυση της κορυφαίας ανεξάρτητης εταιρείας FlightStats.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.