Αρχική General Alitalia: επιβεβαιώνεται ως η πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο κατά τους...

Alitalia: επιβεβαιώνεται ως η πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο κατά τους πρώτους 4 μήνες του 2019

Τον Απρίλιο η Alitalia κατατάχθηκε πρώτη στην Ευρώπη. Στοιχεία πιστοποιημένα από την FlightStats

Με το 89%  των πτήσεων να προσγειώνονται στην ώρα τους, η Alitalia επιβεβαιώνεται ως η πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο κατά τους πρώτους 4 μήνες του 2019. Σύμφωνα με την FlightStats, αξιόπιστη ανεξάρτητη εταιρεία των ΗΠΑ που κάθε μήνα καταρτίζει την κατάταξη όλων των μεγάλων παγκόσμιων αεροπορικών εταιρειών με γνώμονα την συνέπεια, συγκρίνοντας τα στοιχεία αερομεταφορέων αντίστοιχου μεγέθους και δικτύου, η Alitalia κατέγραψε εξαιρετική επιχειρησιακή επίδοση και τον Απρίλιο. Η ανάλυση της FlightStats  κατέγραψε ότι τον Απρίλιο η  Alitalia  κατατάχθηκε ως η πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη και  τρίτη παγκοσμίως, με το 87,5% των πτήσεων να προσγειώνονται στην ώρα τους. Ο δείκτης συνέπειας της Alitalia ήταν υψηλότερος κατά 9 ποσοστιαίες μονάδες από τον μέσο όρο συνέπειας των παγκόσμιων αεροπορικών εταιρειών (78,5%). Η Alitalia είναι επίσης η μόνη ευρωπαϊκή εταιρεία στην κατάταξη των κορυφαίων 5 πιο συνεπών αερομεταφορέων στον κόσμο.

Η FlightStats είναι μία από τις λίγες εταιρείες παροχής υπηρεσιών δεδομένων που παρακολουθεί σχεδόν κάθε πτήση που πραγματοποιεί κάθε αεροπορική εταιρεία. Για τον καθορισμό της συνέπειας, η Flightstats ακολουθεί την μέθοδο “Α14”, δηλαδή με μία ανοχή 14 λεπτών στην άφιξη σε σύγκριση με την προγραμματισμένη ώρα προσγείωσης. Για την κατάταξη του Απριλίου  2019 από την FlightStats, επισκεφθείτε: https://www.flightstats.com/v2/monthly-performance-reports/airlines.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.