Αρχική Δήμοι Ο Γιώργος Μπρούλιας εξελέγη νέος δήμαρχος Αθηναίων

Ο Γιώργος Μπρούλιας εξελέγη νέος δήμαρχος Αθηναίων

Γιώργος Μπρούλιας δήμαρχος Αθηναίων

Ο Γιώργος Μπρούλιας εξελέγη νέος δήμαρχος Αθηναίων. Κατά την ειδική συνεδρίαση της δημοτικής παράταξης «Δικαίωμα στην πόλη – Γ. Καμίνης»,μετά την παραίτηση του απερχομένου δημάρχου Γιώργου Καμίνη, επί 26 παρόντων Δημοτικών Συμβούλων, ο Γιώργος Μπρούλιας συγκέντρωσε 18 ψήφους, έναντι 7 ψήφων που συγκέντρωσε ο Επαμεινώνδας Λαμπρακάκης. Βρέθηκε και (1) μία άκυρη ψήφος.

«Θέλω να ευχαριστήσω την παράταξή μας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Επιδίωξή μου είναι να ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις στις απαιτήσεις του μεγάλου αυτού αξιώματος, που για μένα είναι ύψιστη τιμή και πολύ μεγάλη ευθύνη. Είμαι σίγουρος ότι, με τη συνεργασία όλων, θα καταφέρουμε να σταθούμε, στην τελική ευθεία, αντάξιοι συνεχιστές της βαριάς παρακαταθήκης της δημαρχίας του Γιώργου Καμίνη», δήλωσε μετά την εκλογή του ο νέος δήμαρχος Αθηναίων κ. Μπρούλιας.  


Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα του νέου δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Μπρούλια.

Ο Γιώργος Μπρούλιας είναι 40 χρόνων. Γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 1978. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κολωνό. Είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Οργάνωση και Διοίκηση Βιομηχανικών συστημάτων από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «Δικαίωμα στην πόλη – Γ.Καμίνης» το 2010 και επανεξελέγη το 2014. Πρωτοεξελέγη Διαμερισματικός Σύμβουλος στο 4ο Διαμέρισμα του δήμου Αθηναίων το 2006.   

Από το 2011 έως το 2014, ως Δημοτικός Σύμβουλος διετέλεσε πρόεδρος της Εταιρίας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών του δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ).  

Από το 2014 έως το 2016 ορίζεται από τον Γιώργο Καμίνη, αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Αθηναίων.  

Από το 2016 έως και σήμερα είναι αντιδήμαρχος Διαχείρισης Απορριμμάτων και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Αθηναίων.

Από το 2007 είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εταιρίας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Είναι παντρεμένος με την Αλεξία Παναγιωτοπούλου και έχουν ένα αγοράκι 2,5 χρόνων.

Η θητεία της δημοτικής αρχής λήγει την 31η Αυγούστου 2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.