Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η ΣΕΤΚΕ εύχεται καλή επιτυχία στην Έλενα Κουντουρά

Η ΣΕΤΚΕ εύχεται καλή επιτυχία στην Έλενα Κουντουρά

ΣΕΤΚΕ

Σε συνέχεια της απόφασης της κας Έλενας Κουντουρά να παραιτηθεί από τη θέση της Υπουργού Τουρισμού, θέτοντας υποψηφιότητα στις επικείμενες ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος αισθάνεται την ανάγκη να την ευχαριστήσει και δημόσια για την προσφορά της τα τελευταία χρόνια στον ελληνικό τουρισμό και ιδιαίτερα για τις προοπτικές ανάπτυξης που προσέδωσε στον κλάδο των μικρών τουριστικών καταλυμάτων, με την ψήφιση μιας σειράς από νόμους, οι οποίοι διευθετούν ζητήματα που απασχολούσαν τις επιχειρήσεις του κλάδου επί σειρά ετών.

Η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος εύχεται στην κα. Έλενα Κουντουρά καλά αποτελέσματα στο νέο της εγχείρημα, στο νέο μεγάλο της «στοίχημα» για την Ελλάδα και την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, καθώς με την ίδια στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η ελληνική «φωνή» θα είναι πιο ηχηρή. Άλλωστε, το μόνο σίγουρο είναι πως θα εργαστεί με το ίδιο πάθος που «αγωνίστηκε» τα τελευταία χρόνια προκειμένου η Ελλάδα να εδραιωθεί ως κορυφαίος τουριστικός προορισμός παγκοσμίως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.