Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η θρυλική σαμπάνια Perrier-Jouët πρωταγωνίστησε και φέτος στο Sani Gourmet

Η θρυλική σαμπάνια Perrier-Jouët πρωταγωνίστησε και φέτος στο Sani Gourmet

Η θρυλική σαμπάνια Perrier-Jouët πρωταγωνίστησε και φέτος στο Sani Gourmet

Η Perrier-Jouët, η εκλεκτή γαλλική σαμπάνια που έχει συνδέσει το όνομά της με την υψηλή αισθητική, την αρμονία της φύσης και τη μοναδική φινέτσα, πρωταγωνίστησε για 4η συνεχόμενη χρονιά ως Χρυσός Χορηγός στην ετήσια γιορτή της υψηλής γαστρονομίας στην Ελλάδα, το Sani Gourmet, στη μαγική Χαλκιδική. Οι επισκέπτες του φεστιβάλ γεύσης που έχει γίνει πια θεσμός για gourmet connoisseurs και μη, απόλαυσαν τις λεπτές floral γευστικές αποχρώσεις της Perrier-Jouët, στις υπέροχες εγκαταστάσεις του Sani Resort.

Στο Sani Gourmet, η Perrier-Jouët δημιούργησε ένα υπέροχο περιβάλλον που θύμιζε την ηλιόλουστη γαλλική εξοχή, πηγή έμπνευσης του αγαπημένου καλλιτεχνικού κινήματος Art Nouveau και άρρηκτα συνδεδεμένο με τις αξίες της Perrier-Jouët μέχρι σήμερα. Τρεις διαφορετικές σαμπάνιες από τη μεγάλη γκάμα του Οίκου συνόδευσαν τις γαστρονομικές δημιουργίες των βραβευμένων με αστέρια Michelin σεφ, τόσο στο πάρτι των εγκαινίων, όσο και στα 20 δείπνα που πραγματοποιήθηκαν για το κοινό. Ειδικά για τους εκπροσώπους του Τύπου, ο Prestige Ambassador της Pernod Ricard Hellas, Μιχάλης Καγιάννης, ετοίμασε μία μοναδική παρουσίαση της ιστορίας, της ποιότητας και των γευστικών εκπλήξεων που κρύβονται σε κάθε μία από τις εκφράσεις του ιστορικού Οίκου σαμπάνιας, μεταξύ αυτών και της εξέχουσας Perrier-Jouët Belle Epoque, με τις υπέροχες χρυσοποίκιλτες ιαπωνικές ανεμώνες ζωγραφισμένες στη φιάλη.

Η Perrier-Jouët παράγεται από το 1811 στη Γαλλία, από τότε που ο Pierre-Nicolas Perrier με τη σύζυγό του Adèlle Jouët δημιούργησαν με αγάπη τη σαμπάνια που ζητούσαν να απολαμβάνουν ο Ναπολέων ο 3ος, η Βασίλισσα Βικτώρια και η Πριγκίπισσα Grace του Μονακό.

Με την ίδια πολύτιμη σοφία και γνώση, που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά και με βάση σταφύλια 99,2% Gran Crus, η Perrier-Jouёt προσφέρει απλόχερα τις μοναδικές, ξεχωριστές της ποικιλίες στην καθημερινότητα του 21ου αιώνα.

Ο ιστορικός Οίκος Perrier-Jouët ανήκει στο ταχύτατα αναπτυσσόμενο ultra-premium portfolio της Pernod Ricard Hellas.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.